keskiviikko 2. tammikuuta 2013

New Year 2013

Uusi vuosi meni kotikaupungissa himassa perheen kanssa rauhallisesti.

Meikkasin veljen tyttöystävälle koemeikkejä (meikkaan sen Wanhojen tansseihin) ja tein hoitoja koko välipäivien ajan sukulaisille (veljille kasvohoidot ja äidille varpaisiin ranskalaisen manikyyrin).Lauantaina käväistiin Janin ja veljen päänvaivaksi Turussa shoppaileen ja tosi kivoja alelöytöjä oon tehnyt, mm. Zarasta pitkän bling jakun, bootsit, Mangosta karvatakin, vöitä ja Hennesistä korallin peplummekon < 3

UusiVuosi pelattiin lautapelejä, korttia, syötiin liikaa ja nautittiin toistemme seurasta.
 
Tinattiinkin pitkästä aikaa. Itselle tais tulla Maantiekiitäjä ja palmu (hmm...).Muutaman Uudenvuodenlupauksenkin päästin suustani.
Oon jo n.kk miettinyt, et aloitan kokeileen selluliittivoiteita ihan urakalla. Eli tämän UVlupaukseni nro.1 on; rasvaan vähintään kerran päivässä kriittiset (reidet, maha ja toisinaan alaselkä) osani selluliittivoiteella toukokuun loppuun saakka. Toinen UVlupaukseni on samanmoinen kuin viime vuonna (ja myös melko helpohko toteuttaa); ei jäätelöä ennen kesäkuuta (....ja Teresan vatsa kiittää).

Aloitin selluliittivoiteet jo n. viikko sitten ja tähän mennessä oon väsyneinäkin puolenyön tunteina jaksanut rasvailla koipeni. Mutta en tiedä jaksanko samaa sitten myös koulun ja arjen alettua. Kunhan kerran päivässä ainakin.Ajattelin samalla kokeilla useampia eri selluliittituotteita. Tällä hetkellä tähtäimessä olis ainakin; Weledan selluliittiöljy (käytössä nyt), Biothermin selluliittivoiteet ja Dr.Belterin selluliittivoide. Onko kellään muita mielessä? Nuo edellämainitut ovat hintatasoltaa keskihintaisia; niitä ei saa normi ruokakaupoista, mutteivät kuitenkaan maksa kolminumeroisia lukuja.

Tänään päästiin himaan, pienen kiertotien kautta. Käytiin nimittäin tsiikaan tulevaa koirapentua < 3
N. kuukauden päästä moinen karvaturri valtaa meidän sydämet.Kohta painun pehkuihin, että huomenna jaksaa PTn kanssa lähtee nyrkkeileen (first time).

Mui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti