keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Elämää on Juhannuksen jälkeenkin.

Vapaapäivä!Lauluyhtyeen kaveri perui treenit, mutta se ei menoa haitannut, sillä nyt saatoin heti herätessäni vetää biksut päälle ja suunnata valtavan kahvikupin kanssa ulos terdelle nauttiin tästä himokuumasta päivästä!

Paljon ois tekemistä, mut aijon ottaa ihan veltosti ja tehdä mitä huvittaa. Kyllä ne tiskit ehtii tiskata huomennakin (vaikke oikeesti ehdi, mut kuiteskin).

Tänään vois mennä käväseen lenkillä ja uimassakin ja mahdollisesti illemmalla kokeilen uutta karvojenpoistoainetta (tästä mahd. myöhemmin).Juhannus vietettiin osan perheen kanssa möksällä Keski-Suomessa. Oli todella rentouttavaa. Syötiin, saunottiin, syötiin, pelattiin ja syötiin ja nukuttiin. Niin ja mainitsinko,et syötiin.
Ihan turvonnut olo ton reissun jälkeen.
Sitten vaan salaattikuurille, sillä seuraava ihanuusodotus ois elokuun alussa viikon reissu Kreetalle Kreikkaan, jej!

Eipä mulla mitään ihmeempää ookaan. Aina välillä tulee into,et "nyt tekis mieli kirjoittaa jotain päläpälää taas tänne", kun sit taas toisinaan on sellanen "HAISTA PASKA!" fiilis tätä blogia kohtaan. Mut tää nyt on tällanen pilipali-oksupoksu pläjäys. Deal with it.Yritän(!) etten ostelis enää ihan hirmuisesti alekakkaa, kun viime viikolla vietin yhden kokonaisen päivän kaverin kanssa Helsingin keskustassa tyhjentämässä tiliäni. Kuitenkin muutama juttu ois hakusessa: valkoiset conssit (ehkä, en oo viel 100-varma haluunko sellaset) ja kunnon aurinkolasit (joko sellaset massiiviset pörräys-lasit ja raibaynit).
Sit kattoo, mitä Kreikalla on tarjota ;)))))
Että eikun töihin vaan.Nyt nautin kyllä kahvini, kun se viel on lämmintä (ei, kylmä kahvi ei kaunista ketään).
Joten hastalaviesta bejbet !! 
ps. kävin ottaan uudet räpsyttimet. Vähän liian pitkät, vaikka wow-efektiä halusinkin. Tekijä oli tosi törppö ja teki selkeesti ne niin nopeeta kun vaan kerkes, jotta seuraava asiakas ei joutuis odottaan (teki siis uudet ripset vajaassa 1,5tunnissa!!). Otin siis räpsyt Facediilistä kaverin kautta. ÄLKÄÄ OTTAKKO, varsinkaan, jos haluatte hyvää palvelua ja hyvää lopputulosta. Onneks minä totun elään näiden kanssa muutaman viikon, ja sit käyn hyvällä ripsitekijällä huollossa. Mut nyt on taas räpsyt, just kun totuin taas käyttään ripsaria... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti