sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Summertime

Ny alko meikäläiselläkin vihdoin ja viimein loma isolla ällällä.Kaksi edellistä viikkoa on poukkoroinut pääkolmentanejalkana paikasta paikkaan, tehnyt teitä ja pitkää päivää koulussa (korvannut töiden takia aikaisemmin lähtemisiäni, ym.). Perjantainakin lähdin muutaman tunnin aiemmin, jotta ehdin hyvin töihin neljäksi.

Tuleva kesä menee rentoillessa ja töitä tehden.Tossa aamulla siskoni kanssa jutustellessa puhelimessa selostin kovaan ääneen, kuinka EN aijo tehdä minkäänlaisia kesäsuunnitelmia, koska niitä ei koskaan pysty toteuttamaan (ainakaan kaikkia). Sitten on turhauttava tunne, kun sysky häämöttäessä tsekkaa tekemäänsä listaa ja huokaisee syvään,ettei tänäkään vuonna päässyt sinne Hämeen linnaan tai käynyt Yyterissä kuutamouinnilla.
En aikonut tehdä suurempia suunnitelmia, vain sellaisia heittoja,että "ois ihan kiva vihdoin tänä vuonna käydä siellä Hämeen linnassa", mutta ei sen niin väliä vaikkei ehditäkään. Onhan mulla vielä kesiä jäljellä.... (?).

Iltapäivällä lähdettiin käymään Janin kanssa kaupassa Ideaparkissa ja samalla mietittiin kesän suunnitelmia (suprise). Ja kuinkas kävikään: hyvä etten oo jo aikatauluttamassa, milloin mennään minnekkin ja mihin aikaan. EI NÄIN!
Noh, onneks nostin pääni melko pikaseen pois sieltä aikataulutuksien stressipesäkkeestä, vedin shortsit jalkaan ja painuin arskat päässä ulos nurtsille tsiikaileen lintuja Roopen (koira) kaa (Roopen yks lempipuuha on tsiikailla lintujen lentoo ja niiden touhuamista).Noh, niihin suurinpiirteisin ympäripyöreisiin kesäsuunnitelmiini: 
- ensi viikolla tai sitä seuraavalla viikolla aion pyyhältää Helsinkiin päiväksi
- me Janin kanssa mennään käymään Hämeen linnassa
- viikkoa ennen Juhannusta mulla on pitkä loma, ja tehdään Janin kaa jotain kivaa, tyyliin lähdetään Ukiin (uuuuu) (sisältää myös reissun Turkuun). 
- Juhannukseksi kai mökille
- heinäkuussa Rihannan keikka 28.7
- kavereiden treffailua
- lomareissu ulkomaille !!!!!!!!!!!

Toi viimeiseksi mainittu on vielä kovinkin auki, mutta oihoihOIH kuinka tuollainen rentoutuminen ja matka tekis hyvää!

Kesän aikana pitää myös käydä töissä, kastella ja tsiikailla mun ensimmäistä kasvimaata (uu, yeah!), aloitella vessaremppaa ja muuten vaan nauttia omasta rentoutuneesta olotilastaan.

Se siis siitä "suunnittelemattomasta" kesästä. 
Nyt painun pepsimaxini kanssa vaatehuoneeseen ja _vihdoin_ siivoon sen toivottavasti kauttaaltaan (oon heittänyt n.1,5kk aikana kaikki kamat pitkin poikin ja muutenkin siellä vallitsee sekasorto), minkä jälkeen painun ulos lenkille. 
 

1 kommentti:

  1. loma reissu ulkomaille?! minneminne ootte menossa?? :-DD

    VastaaPoista