perjantai 9. elokuuta 2013

Sensai

Sensai on Kanebo Cosmeticsin tuotemerkki. Kanebo on japanilainen yritys, joka on perustettu v. 1887. Yritys on valmistanut kosmetiikkaa vuodesta 1937 lähtien. (LÄHDE1).Sensai on tunnettu Koishimaru- silkistään, mitä ymmärtääkseni löytyy ainakin lähes jokaisesta heidän tuotteestaan.
Sensai alituisesti keskittää tutkimustaan myös kosmetiikkatuotteiden teknologiaan, minkä kautta he haluavat tuottaa parhaan mahdollisen tuloksen. Kaikki heidän mukaansa ei siis liity ainoastaan vain raaka-aineisiin vaan myös kosmetiikkateknologiaan.

Sensailla on oma ihonhoitometodinsa nimeltä Saho.
Saho perustuu kaksoispuhdistukseen, kaksoiskosteutukseen ja kaksoislevitykseen.
Ensimmäiseksi tulisi poistaa 1.tuotteilla kasvoilta meikki ja 2. tuotteella tämän jälkeen iho (1. ja 2. merkinnät on merkattu myös Sensain tuubeihin).
Tämän jälkeen tulee hyvä kosteutus aktivoivan hieronnan kera. Hieronnan jälkeen ihoa vielä ravitaan ja täydennetään ihotyypille valituilla tuotteilla.

Ihonpuhdituksen 1. ja 2. osaan löytyy Sensailta montaa eri vaihtoehtoa kaikille ihotyypeille omansa.

1. puhdistuksen vaihtoehtoja(poistetaan meikki): Cleansing oil, Cleansing balm, Cleansing gel with scrub, Cleansing cream ja Cleansing milk (löytyy myös silmämeikille oma putelinsa Cleansing make-up remover for eye and lip).
2. puhdituksen vaihtoehtoja(puhdistetaan iho): Mud soap, Creamy soap, Milky soap ja Foaming facial wash.

Voiteita Sensailta löytyy jokalähtöö.

Ultimate- sarja on pääosin tarkoitettu anti-ageing, eli ikääntymisen merkkejä torjuviin tuotteisiin aikuisemmalle iholle. Tästä sarjasta löytyy: Lotion, Emulsion, Cream, Consentrate ("seerumi", mikä levitetään iholle voiteen JÄLKEEN) ja Eye cream.

Cellular Performance- sarja on tarkoitettua ihon ikääntymisen merkkejä torjumaan. Ihonhoitosarja parantaa solutoimintaa aktiivisesti.
Cellular Permormance-sarjan sisältä löytyy neljä (4) vielä yksilöllisempää jakaumaa iholle: Hydration serioes (kosteutus), Wrinkle repair series (ryppyihin vaikuttava), Liftig series (kohottava ja kiinteyttävä) ja Intensive care series (elvyttää väsymystä).
Jokaiselta omalta linjaltaan löytyy eri ihotyypeille ominaisia voiteita eri koostumuksillaan. Eri linjoilta löytyy myös kasvonaamioita.

Sensai Silk- sarja on nuoremmalle iholle tarkoitettu ennenaikaista ikääntymistä torjuva tuotesarja. Tältä tuotesarjalta myös löytyy jokaiselle mieleisensä voidekoostumus ja omat naamionsa. 

Mikään ei katso vääräksi sekoitella sarjoja keskenään, kunhan Sensain Saho-ihonhoitomenetelmä olisi kunnossa.

Ensimmäiseksi puhdistuksen jälkeen tulisi laittaa kasvoille 1. vaiheen kosteutus: Ultimate- sarjan The Lotion, Prime Solution, Cellular Performancen Lotion (Light tai Moist) tai Silk-sarjanSoftening Lotion (Light tai Moist) kosteutus, mikä kosteuttaa ja pohjustaa ihon tulevia tuotteita varten (Prime Solutionia voi käyttää lisänä tai korvaamassa tätä 1. vaiheen kosteutusta).
1. ja 2. kosteutuksen välissä tulee Sensain Saho-kasvojen hieronta, mikä aktivoi ihon toimintaa ja imeyttää aineet kunnolla.
Tämän jälkeen levitetään iholle 2. kosteutusvaihe, mikä ravitsee ja täydentää ihoa.

Sensailta löytyy myös tuotteita koko keholle, hiuksille ja meikkikosmetiikkaa laajalti.

Sensain meikkokosmetiikka

Eniten tunnettu Sensain tuote on 38C- ripsiväri, joka siis lähtee pois 38-asteisella vedellä. Samankaltaisia ripsiväriä löytyy myös muilta merkeiltä. Ripsivärejä löytyy kolmea erilaista: ihan perus pikkuharjainen musta, pidentävyyttä ja erottelevaisuutta tuova sekä tuuheutta ja kaarevuutta tuova harja. Kaikki kolme maskaraa voi saada kahdessa eri värissä (musta ja ruskea,paitsi kaarevuutta tuottavasta ripsarista näemmä  löytyy vain mustana). Ja kaikki kolme ripsaria ovat juuri näitä 38-asteisia ripsareita.
Merkiltä löytyy myös ripsivärin pohjustusaine, joka myös hoitaa ripsiä hieman ja antaa hyvän pohjan maskaralle (varsinkin, jos haluaa oikein hyvää efektiä kehystääkseen silmät kunnolla).

Meikin pohjaan löytyy montaa eri vaihtoehtoa.
Kosteuttavia ainesosia sisältävia pohjustustuotteita löytyy nestemäisenä Fluid finish (9 sävyä) ja Fluid finish lasting velvet (9 sävyä) ja meikkipuuterina Total finish (9 sävyä) ja "vahamaisena" Total finish natural matte (5 sävyä).
Cellular performance-sarjalta löytyy myös pohjustukseen erilaisia tuotteita. Nestemäisenä Cream foundation (8 sävyä) ja meikkipuuteri Total finish foundation (8 sävyä).
Kaikissa Sensain meikkivoide-/meikkipuuterituotteissa on aurinkosuoja SPF 15.

Lisäksi pohjustukseen löytyy erilaisia primereitä (meikin kiinnittäjiä/meikkivoiteen pohjustajia): Smoothing water make-up base, Lift up base (uusi) ja Brightening make-up base. 

Sensailta löytyy myös useita erin värisiä ja vahvuisia huulipunia (löytyy myös huulipunan pohjustaja ja hoitava voidepuikko ja muutama huulikiilto), 4 erilaista luomiväripalettia, silmämeikinpohjustajavoide, erilaisia peiteaineita, puutereita (peruspuuterit, bronzing puuterit ja poskipunat) ja nestemäisiä ja kiinteitä meikkikyniä.

Sensain meikkikosmetiikassa voi ostaa yhden pakkauksen ja tämän jälkeen halutessaan tuotteen loppuessa aina ostaa refelli, eli tuotteen täydennys. Näin ollen et tarvitse joka kerta uutta puuterikoteloa, vaan voit käyttää samaa koteloa, mutta täydentää sen sisältämää puuteriastiaa aina tarpeen tullen.

Sensain kosmetiikka on melko kallista, mutta myös todella riittoisaa. Myös kyseinen koishimaru-silkki tuo erityistä ylellisyyttä tuotteisiin ja ihon pehmeyden huomaa jo muutaman päivän kokeilun jälkeen.

Oma kokemus Sensain tuotteista:
* Ihonpuhdistus 1. vaihe Cleansing balm ja 2. vaihe Mud soap:
Iho puhdistuis hyvin, eikä kiristelevää tunnetta jäänyt, vaikka otin melko tuhdit tuotteet kokeiluun pintakuivalle sekaiholleni. Iho tuntui pehmeältä ja kosteutetulta heti ensimmäisen kerran jälkeen. Erittäin riittoisa. 
** Smoothing water make-up base:
Todella hyvin kosteuttava pohjustaja. Meikki pysyi normaalia paremmin, mutta en kokeillut tuotetta tarpeeksi, että voisin sanoa parhaaksi primeriksi. Omalle pintakuivalle iholleni kuitenkin täydellinen.
*** Eyelid base- silmämeikin pohjustaja:
Nestemäistä vaaleaa pohjustajaa. Todella, todella riittoisaa, mutta niin nestemäisen ohutta, ettei aluksi osaa annostella oikein. Moni kauan ennen kuin opin käyttämään tuotetta (melkein) oikein. Ihan ok tuote. Kosteuttaa hyvin ja antaa valoa silmille sekä tuo silmämeikin pigmentit upeasti esiin.
**** Lip base- huulimeikin pohjustaja:
Liian voidemainen omaan makuuni. Toisaalta en antanut voiteen kunnolla imeytyä ja kuivahtaa huuliin ennen huulimeikin tekoa. Toisaalta tuote soveltuu paremmin huulten hoitoon ja tasoittaa mahdollisia juonteita huulissa.
*****Ripsareista ei omakohtaista kokemusta muuten kuin, että hoitolaharjoittelussa ärsytti rajusti poistaa asiakkailta kyseisiä ripsareita. Ripsarit lähtee todella lämpimällä vedellä "kuitupaloina" pois. Itse olen käyttänyt muiden sarjojen lämpimällä vedellä poistettavia ripsareita, jotka lähtevät paremmin pois. Mutta toisaalta Kanebo ehkä pysyy hieman paremmin kuin muut 38-39-ripsarit (mm. kyyneleitä ja sateella).
(LÄHDE2)

Suosittelen kokeilemaan pehmeän ja kosteutetun ihon puolesta !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti