sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Chanel; Le Weekend

Chanelin uutuus Le Weekend-voiteista on aivan pakko tehdä oma postauksensa.

Chanelin uudet syksyn 2013 tuotteet Le Jour ja La Nuit ovat päivä- ja yöseerumeita, jotka pyrkivät tasapainottamaan ihon normaalin rytmin tässä nykyisessä hektisessä ympäristössämme.Seerumit tulevat puhtaalla iholle, ennen kosteusvoiteita. Seerumit ovat ihan jees, mutta parhaaksi uutuudessa voin povata Chanelin La Weekend-tuotteen.


Kuten edellä mainitut seerumit, tämäkin tuote pyrkii balansoimaan ihon rytmiä. Le Weekend pyrkii myös uudistamaan ja kirkastamaan ihoa ja tuote sisältäkin 6% glukoolihappoa. Koska tuote on niin vahvasti kuoriva, sitä tulee käyttää VAIN kahtena (2) päivänä viikossa, aamuin illoin. 
Tämä kys. tuote korvaa KAIKKI muut tuotteet, paitsi silmänympäryystuotteen. Eli kahtena päivänä viikossa (=viikonloppuisin) käytät aamuin illoin ainoastaan silmänympäryysvoiteen ja Le Weekend-tuotteen.

Jo ensimmäisellä kerralla iho on oikeasti monta kertaa kirkkaampi, heleästi ja tasaisempi. Aivan todellinen Luxus-tuote. 
Tuote on myös kätevä vierailuviikonlopuille ja matkoille (kun ei tarvi pakata kun ainoastaan silm.ymp.tuotteen ja tämän). Kunhan pitäytyy tuossa kahden päivän-säännöissä, ettei iho lähde kuoriutumaan tai reagoimaan liikaa. 
Vaikka tuote on vahvasti kuoriva, mielestäni uskaltaisinkohan kyllä kokeilla tätä myös herkkäihoisimmillekin. 
Tuote on geelimäinen, fluidimainen koostumukseltaan. Tuote on helposti levittyvät ja nopeasti imeytyvä. Itse laitan 2-3 pumppausta, mutta vähemmälläkin varmasti pärjää. Tuote on hyvin kosteuttava ja todella kiva meikin alle. 
Tuoksu hento ja ylellinen.  

Liitän tähän keskustelun, mikä käytiin avopuolison kanssa eilisiltana ennen nukkumaan menoa.

"Teresa: siis kokeile nyt, kun mun iho on niin pehmeä ja kimmoisa, kun oon käyttänyt tota Chanelin tuotetta.
Jani: ...niin no, joo... Tää tuntui jotenkin oudolle. Ihan erilaiselle kun mun.... Siinä on sellainen naisellinen rasvakerros selkeesti".

Pakko myös mainita, että odotan innolla jo viikon puolessavälin viikonloppua, että saan laittaa taas tätä tuotetta kasvoille. AH!! 
Puteli on muistaakseni 50ml ja maksaa 100e pintaan. Purkin kestosta en vielä osaa sanoa, mutta infoa kyllä kauanko tuote kesti 2-3 pumppauksella joka viikonloppu. Harmi, että kys. tuote on kovassa muovipullossa, jota on vaikea saada rikki, kun tuote alkaa loppumaan. Kai minä keinot siihenkin keksin, kun tuutista ei heru enää tätä ylellistä ihmevoidetta. 
Vaikka tuote on melko kallis,niin aivan ehdoton. Suosittelen käymään pyytämässä edes näyte ja kokeilemaan.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti