torstai 6. maaliskuuta 2014

Philosophy kosmetiikka

Suomeen lanseerataan kevään 2014 aikana Sokoksiin ja Emotioneihin uusi jenkkiläinen kosmetiikkasarja philosophy (kyllä- kirjoitetaan pienellä).

kuvaMerkin perusti Cristina Carlino vuonna 1996. Alkujaan Carlino oli perustanut toisen merkin ihotautilääkäreille ja plastiikkakirurgeille, mutta myöhemmin halusi, että sarja olisi kaikkien saatavilla. Näin syntyi uusi ihonhoitosarja Philosophy.

Hänen ajatuksenaan oli luoda paras mahdollinen ihonhoitosarja, jossa hyödynnettäisiin uusia ideoita ja viimeisimpiä tutkimustuloksia. Hän päätti kehittää tuotteita, jotka auttaisivat naisia huolehtimaan itsestään paremmin ja elämään siten parempaa elämää. Vielä tänäkin päivänä sarjan tuotteet inspiroivat niin ulkoista kuin sisäistä kauneutta, koska ihmisen täytyy voida hyvin näyttääkseen mahdollisimman hyvältä (Berner).

Merkki hyödyntää ihonhoidon uusinta teknologiaa ja olenkin innoissani saadessani piakoin töiden puolesta kyseiset tuotteet hyppysiini. Lähteiden mukaan useammatkin tuotteet sisältävät erilaisia hedelmä- ja maitohappoja, mitkä ovatkin tässä muutamien vuosien aikana yleistyneet paljolti. Mahdollisesti parempi perehdytys näihin hedelmä-, maito- ja kasvihappoihin olisi paikallaan.


Tuotesarja vaalii niin ulkoista kuin myös sisäistä kauneutta. Tämä ilmenee muun muassa kauniiden korulauseiden muodossa pullojen ja tuotteiden kyljessä. Tuotteiden nimetkin ovat piristäviä ja kauniita, kuten esimerkkinä tuotesarja- hope in a jar.

Tuotteet ovat tyylikkäitä, yksinkertaisia ja kauniita. Nyt vaan odotellaan tuotekoulutuksia ja itse tuotteita. Päivittelen myöhemmin, millaiset mielipiteet kyseisetä itselle uudesta sarjasta kehkeytyykään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti