maanantai 20. helmikuuta 2012

Dove Nourishing Oil Care Buzzaus

Monessa blogissa olen itse ainakin jo törmännyt Doven tehohoitotuotteisiin. Nyt jaan oman mielipiteeni kyseisestä tuotteesta.Oon aina pitänyt todella paljon Doven imagosta ja Doven tuotteista. Markkinoilla mielestäni kuitenkaan ei ole tarpeeksi juuri hyviä öljyhoitoja opiskelijabudjetille, joten olin erittäin kiinnostunut tuotteesta. Öljyhoito shampoo manksaa n. 2,89e, hoitoaine n 2.89e ja hiusnaamio 5,99e. 
Öljyhoito on koko vuoden kaikille hiuksille erittäin tärkeää, mutta hoidon tärkeys korostuu talvipakkasten aikoina. Hiukset sähköistyvät, kiilto katoaa ja hiukset ovat kuin kulahtanut moppi päässä. 

Doven kaikki purkit ja purnukat on minusta muotoiltu erittäin käytännöllisiksi! Purnukat on isohkoja, käteviä ja niissä on sen verran hyvä sulkija, että sen voi huoletta heittää kassiin reissuille ja salille mukaan. Myös Doven tuotteiden tuoksu on aina aivan omaa sarjaansa muille äklöille ja mauttomille marketin tuotteille. Myös avopuolisoltani sain kuulla, kuinka hurmaavalta tuoksuinkaan muutaman käyttökerran jälkeen (en tietenkään kertonut tuoksun johtuneen uudesta öljuhoidostani, vaan kerroin tuoksun olevan ominaistuoksu minulle ;D )

Talvipakkaset ja kaikenmaailman suoristuraudat/kihartimet sähköistävät hiusta aivan törkeesti! Öljyhoidot usein poistavat sähköisyyttä, mutta usein ei a) viitsi kallista öljyhoitoa alkaa päivittäin tekeen tai b) usein suositellaan, että öljyhoito tehdään silloin tällöin. Doven ööjyhoidon voi kepeästi tehdä vaikka jokaisen suihkukerran aikana! Sähköisyyden poistajana ihan ykkönen, hintalaatuun nähden!

Myös lämpötilojen vaihtelu voi aiheuttaa ongelmia hiuksille talven aikana. Itse en ollut tätä tilannetta aikaisemmin miettinyt, mutta selatessani Kampanjainfo-lehtisen, nyökkäilin jokaisen otsikon ja tekstin jälkeen.

Muutaman kokeilukerran jälkeen ihastuin tuotteeseen. Tuoksuun, hiusten kiiltoon ja pörröisyyde ja sähköisyyden poissaoloon. Aivan en vielä rakastunut, mutta rakkaus saattaa ajan kanssa kehkeytyä vielä erittäin tuliseksi Teresan ja Doven öljyhoidon välillä. Will see. 

Usein muutoinkin joudun(!) valistamaan läheisiäni hiustenhoidossa, joten totta kai kiikutin tämän tuotteen heille kokeiluunsa. Kaikki tuttuni, jotka tuotetta ovat kokeilleet, ovat pitäneet tuotteesta todella paljon. 

Kuitenkin jäin miettimään, sopiiko tuote hiustenpidennyksille? Hiustenpidennyksille kun ei suositella ymmärtääkseni öljyhoitoja, joten onko tätä turvallista pidennysten kanssa käyttää? Itse kun saan taas ensi torstaina teipit päähän takaisin. Loppuuko tätä kautta Teresan ja Doven öljyhoidon kipinöivä rakkaus vai kuinka?

1 kommentti:

  1. Mulla oli se oven toinen kampanja sillon.. :) ei oo taas hetkeen kuulunu mitään!

    VastaaPoista