torstai 23. helmikuuta 2012

kokovartalo suihkurusketus

... ja paljon muuta tänään.

n. kuukauden vanha kuva

Aamulla heräsin aikasin, sillä mulla oli klo10 varattuna Beauty Putiikkiin hedelmähappohoito (Peel&Lift- kasvohoito).
Hoidon voi tehdä vaan yhden kerran hoitona, mutta paremman ja pitkäkestoisemman lopputuloksen saa n.3kerran hoidolla. Mun toka kerta oli tänään.
Kuorinta-aine ekalla kerralla kihelmöi koko vaikutusajan, mut tällä tokalla kerralla ihmeempää kihelmöintiä ei tuntunut. Hoitaja sanoi,että iho on jo ehtinyt tottua aineeseen, mutta reakoi ja toimii kyllä ihan normaalisti. Enkä voi sanoin kuvailla, kuinka ihanalta siinä välissä dekolte- alueen ja hartioiden ja hieman myös päänahan hieronta voikaan aamuväsyllä tuntua!
Kasvot oikein hehkui hoidon jälkeen. Siitä sitten vessakäynnin jälkeen suoraa suihkurusketukseen.

Viime kerralla (josta löytyy juttua täältä ) otin rusketuksen vaan yläkropalle ( siksi, koska a) oli joulukuu, enkä kuitenkaan paljastanut ku käsivarteni ja b) en ekaks kehdannu mennä alastomana seisoskeleen muiden eteen). Nyt päätin kokeilla koko kropan rusketusta. Valitsin vaaleimman rusketuksen, ettei vaan nyt juuri tyttöjeniltaviikonlopulle tule jotain kaameeta porkkana- väriä (voin sit kokeilla eri rusketusvärejä muulloinkin). Nyt kun väri on tasoittunut, niin tää näyttää upeelta, mut hieman pliisulta. Siis tää perustuu mielentilaan,et haluu aina vaan enemmän ja enemmän. Sit kun kuitenkin tsiikailee alushousurajoja, niin ero on valtava! Siinä sitten palautuu takaisin suihkurusketusmaailmoistaan maan pinnalle.
Ostin putiikista mukaani Solglonin omaa kevyesti päivettävää rasvaa, joka ehkä paras tähän mennessä kokeilemani ruskettava tuote! Ei värjää kämmeniä, ei värjää liikaa, mutta tarpeeksi, ei tuoksu äklölle ja levittyy helposti! Suosittelen!

Tämän jälkeen kipaisin syömässä ja pikapikaa parturiin, sillä mulle laitettiin teipit takaisin päähän! 3 viikko lyhyillä huonokuntoisilla hiuksilla! Not anymore! Tukka värjättiin ja teipit laitettiin, jesh! ai ääm häppie!!

Nyt mul on sit illan kriisi (lue. riisi, khiihih). Mitä mä laitan huomenna päälleni, ko lähdetään S:n kaa ulos!? Mul on sata vaihtoehtoo!! No, ei ihan, mut melkein. 2 mekkoa. Sit on 3 mustaa hametta, ja niille 8-9 paitaa. Sitten viel 3 eri vaihtoehdot sukkiksille (mustat, ihonväriset vai pallokuosi?). Onneks sentään on vaan yhdet korkkarit! Tänään katoin kaameimmat pois kuvioista, mut silti on miljoona vaihtoehtoo! Huomisilta siis menee juoden valkkaria ja miettien; missä näytä vähiten hirveeltä.

TÄÄLTÄ löytyy kuvamateriaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti