lauantai 17. marraskuuta 2012

mamma`s party makeup

Pääsin kokeileen juhlameikkiä äidilleni. Meidän tulee koulussa tehdä maskeeraus-kansio, jonne siis laitan ennen jälkeen kuvia tekemistäni meikeistä.
Tykkään kovin tekemistäni kulmista ja kokonaisuudesta, mutta olisin voinut häivyttää luomivärin enemmän esille (ja myös selkeesti häivyttää paremmin kaikki rajat, myös alarajaukset) ja käyttää mielummin aurinkopuuteria kuin poskipunaa (vaikkakin opetettiin,että aikuiselle naiselle vain poskipunaa).
ME LIKE!

ENNEN
 JÄLKEEN
4 kommenttia:

 1. Tosi upea aikuisen naisen meikki! :)
  Hei, huomasin että sä opiskelet TAO:n ja HAMKKin luokalla, eikös? Mä olin sillä ensimmäisellä luokalla joka järjestettiin, ja valmistuin vuonna 2011 keväällä. Kirjota vaan lisää siitä miten siellä koulussa menee, mua ainakin kiinnostaa hirveästi! Googlettelin äsken HAMKKin sivuja, ja törmäsin sun blogiis ihan sattumalta :D Olen nääs menossa maanantaina Kauhajoen lukion infopäivään pitämään kosmetologin koulutuksesta oman osioni :) Joten keep on going, kirjoita lisää! Jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos.

   Juu aloitin syksyllä tao+hamkkissa. En viitsi ihan hirveesti oppilaitoksesta kirjoitella, kun tulee muuten sanottua muutamia sammakoita, enkä halua näin tälleen alkaa avautuun moisesta liikaa. Alasta voin sanoa paljon plussaa, mut kys. oppilaitoksesta en oikein... Vaikka siis onhan siel myös paljon hyvääki, mut ne negatiiviset ja kehitettävät asiat on tietenkin aina päälimmäisenä painamassa :)

   Poista
  2. Hah, ai sitten ei oo tainnut oikein mikään muuttua. Vaikka meidän ryhmä kovasti yritti olla se pioneeriryhmä joka kärsis eniten ;D Annettiin kyllä palautetta aina kaikesta, mutta mikään ei muuttunut ainakaan meidän aikana.

   Poista