keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Chinese man

Uiuiuiui, totaallisen uusi lemppari bändi: Chinese man.

En oo hetkeen hehkuttanut mitään niin paljon kun tätä. Kolmatta kertaa menee biisit repeatina < 3

Tänään piti lähtee salille koulun jälkeen, combattiin. Kuitenkin mun käsihoito venahti sen verran + päätä särki, niin skippasin kokonaan. Ajatuksena oli ajaa himaan ja lähtee Janin kaa lenkille (sääkin kun oli melko keväinen Tampereen puolella). Mutta kun pääsin ajeleen himaan, niin synkkyys iski ja hirveä lumimyrsky yllätti.Käytiin pikaseen koiraa kävelyttään tossa pihapiirissä, mut siel oli niin hullu myrky, ettei siel voinut olla kauaa. Ehkä teen tos Janin painoilla jotain ja painun suihkuun.

Tän viikon lauantaina on mun ensimmäinen (ja varmaan ainakin tän kevään viimeinen) lauantaivuoro työharjoittelussa. Äitee tulee ensimmäiseksi asiakkaakseni, tehdään sille pehmeä ja rypytön iho timanttihoidolla.
Myös veli ja sen tyttöystävä tulee viikonlopuksi tänne, joten huliviliä on tiedossa (kaikella rakkaudella).2 kommenttia:

  1. Viktorija Nek
    2013-03-13
    bet cia nesuprasi, parasiau kastu konsultantei, tai sako, kad jie jokio oficialaus rasto neturi. "Kol kas testai yra taisymo centre, ir mes negavome iš ten jokios oficialios informacijos." :)))) cia gal koks nesusipratimas tie taskai

    VastaaPoista