sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Loving the spring

Kevät !!

Toisaalta noi lumet sais jo lähteä ja kylmä kevättuuli vaihtua lämpimämmäksi. Mutta kevät on selkeesti silti täällä!

Roopelle uusi leikkikaveri Masa-majava. Ja minä.


Enää viikko työharjoittelua ja sit alkaa teoriaistunnot TAOlla (=luxusta).
Siinä ohella pitäis etsiä kesäksi jonkilaisia töitä, plaah. Ahdistaa koko ajatuskin, kun näemmä (onko sit laman vuoksi vai kuinka) kesätyöpaikat on aika kiven alla tänä vuonna.
Sit pitäis tehdä suuri kevätsiivous. Se kuitenkin meinais sitä, että suurimmat ja lämpimimmät villapaidat pesen ja viikkaan kesän ajaksi varastoon. Vielä ei näytä toi pakkanen lauhtuvan, joten skippaan suosiolla ton siivouksen ensi viikonloppuun (tai myöhemmäksi). Tästä kevätauringon energisoimana myös sisustuskärpänen alkaa hieman pörrätä ympärillä. Jos saatais toi keittiöprokkis aloitettua tässä kevään aikana ja virallisesti remppattais kesän lopulla/syksymmällä. Ois toooosi kiva saada edes keittiöremppa tehtyä...

Kaikki aikanaan... mutta toisaalta ollaan jo yli 6kk palloteltu erilaisia keittiöitä ja sisustusmahdollisuuksia tän kämpän suhteen. Ettei tästä nyt kuitenkaan tarvis tehdä mitään ikusuusprojektia.

Vaikka kevät on ihanaa aikaa, se on myös aivan järkettävän stressaavaa aikaa. Kaikki tapahtuu keväällä: näytöt, tentit, laihdutus, kiinteytyminen, työt, keikkailua, työpaikan etsiminen...

Ja sen huomaa myös tän tytön kunnosta. Migreenit jatkuu viikko tolkulla, immuniteetti on selkeesti muutoinkin heikkona (koko ajan joku pöpö tai tulehdus), turvotusta, väsymystä, laiskuutta ja ruualla sit kompensoin tän kaiken (sitä luulee, et suklaa auttaa kaikkeen. Ei auta ei. ).

Eihän tässä auta kun mennä päivä kerrallaan. Kaiken ton äklösafkailun vuoksi paino on hieman noussut ja näemmä samoissa lukemissa melkein kuin vuosi sitten. Viime ti kirjauduin jälleen kalorilaskuriin ja siitä ollaan jo nyt vajaassa viikossa tultu pari kiloa alas (nesteitä varmasti, ei ihme et turvotti). Ajattelin nyt alkaa tännekin hieman kirjaan taasen syömisiäni. Ehkä sillai viikon välein pieni tsekkaus. Sais näin hyvän aikavälin ajoin katsastettua syömiset, painon, liikunnan ja muut etenemiset. Ja just,et puntarilla kävis vaan sen kerran viikossa. Kuten oon aikaisemmin sanonut, oon musta-valkonen tyyyppi, joko-tai. Joko sit eletään täysterveellisesti ja käydään puntarilla joka päivä (mahd. useammankin kerran päivässä) tai sit heitän puntarista patterit vittuun ja ajan mäkin driven-in-kaistalle).

Oon myös miettinyt erilaisia kuureja ja paastoja. Ihan kokeiluksi, kun tykkään testailla miten keho ja mieli reakoi. Mut ei meinaa olla aikaa moiselle(!!). Tässä on muutamana viikonloppuna juhlia ja illanistujaisia, jonne en viitsis mennä asenteella: mä tuon omat porkkanat mukanani. Mutta silti pidän järjen siellä minne se kuuluukiin (ei övereitä sitten... kai?).
Se detox- kuuri houkuttais, mut se vaatis n. 2kk sitoutumista, eikä sitä nyt ainakaan oo. Toisaalta ehkä kuuri ois helpompi pitääkin tossa kesäkuussa, kun tuolloin ei muutoinkaan tee mitään mieli ja mielellään lähtee ulos lenkkeileen.
Joo, tän aiheen jätän nyt tähän. Piste. Voisin maanitella aiheesta sivutolkulla.


 
Nyt meen viettään rentouttavaa sunnuntaivapaatani: tuijotan jonkun leffan, pesen pyykkejä, luen kirjaa ja mahd. ajasta riippuen siivoan edes vaatehuoneeni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti