lauantai 30. maaliskuuta 2013

It`s my Birthday

Tänään tämä leidi täyttää vuosia, huimat kaksikymmentäVIISI !!Torstaina loppui noin kuukauden ajaksi työharjoittelujakso, mssä alkoi jo kuuppa hajota tosissaan.
Koulun jälkeen juoksin ripsihuoltoon ja sieltä Stoccan kautta papalle. Jäin papalle yöksi, sillä lähdettiin muutaman tyttösen kanssa juhlimaan Tampereen yöhön.

Oli älyttömän hauskaa ja Tampereen paikkoja tulikin kierrettyä ihan kiitettävästi.
Oli tajuttoman hauskaa pitkästä aikaa taas tälläytyä kunnolla ja näyttäytyä muissakin kuteissa kun niissä ainaisissa verkkareissa tai toppahousuissa. Itseasiassa tyttökaverini innostui ihan tosissaan, kun huomasin minulla hameen ja paljettipaidan, uuuuu.

Perjantai meni krapuloiden ja jumittaen.


En onneks juonut NIIN paljon, mitä ehkä joissain toisissa tilanteissa oisin, mut alkoholiannoksia tais tulla roimat 7 (?). Krapulan innoittaman ruokailu ei mennyt ihan putkeen, mutta tämän olin itselleni sallinut. Annoin tuolloin luvan herkutella, jotta sitten itse syntymäpäivänä oon nätimmin. Alkoholiannokoset meni hyvin torstaiin kalorimääriin, mut mättöruokailut sit sujahti roimasti yli. Niin yli, ettei niitä enää kyennyt tsekkaankaan: mäkkiatera, nugetteja, makaroonilaatikkoa, ruisleipää, suklaata, lakritsia, jäätelöä ja paljon vettä = hiilaria, hiilaria, hiilaria.

Mutta eiköhän tämä tyttö täytä vuosia vain kerran vuodessa, niin mites muuten sitä juhlistaa kun alkoholilla ja hiilihudraateilla < 3Eilen illalla katottiin muutama leffa; Lumikki ja metsästäjä- ja Härmä- elokuvat. Jälkimmäinen (Härmä) oli mielestäni TODELLA hyvä (mitä nyt hieman liian pitkä) leffa, kun taas Lumikki-elokuvassa ehdin kahteen otteeseen nukahtamaan.

Tänään, eli lauantaina nukuin pitkääään! (nykyään, koiran tultua mulle pitkään nukkuminen on n.9-9.30 saakka). Jani oli jossain vaiheessa tuonut synttärikahvit sänkyyn, mutta olin samantein nukahtanut uudelleen ja herätessä kahvi oli tietenkin jäähtynyt. Kylmä kahvi kaunistaa, muttei se kaikkeen pysty- vai miten se sananlasku meneekään :D
Tänään ollaan käyty kaupassa, Viialassa mummolassa treffaan Tito-koiraa (Roopen uus frendari) ja kohta aletaan tekeen iltasapuskaa (uunilohta) ja funtsiin, joskos sitä illalla lähti Janin kaa jonnekin synttäreiden kunniaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti