torstai 28. kesäkuuta 2012

juhlamekkoa metsästämässä

Kesällä on edessä vielä muutamat juhlat.
Ekaks panikoin, et mun on pakko löytää uusi upea mekko, mut sit taas toisaalta aijon koluta rauhassa ja useampaan kertaan omat nykyiset vaaterekini, ennen kuin päädyn lopullisesti ostaan uutta juhlamekkoa.Tänään kävin tsiikailene taas sillä silmällä hennesin mekkoja ja muutaman ihan kivan löysinkin. Yhden pallo-kuosisen mekon kotiutin (ainakin hetkellisesti). Kyseisestä mekosta ei ollut enää kun yksi koko (40), joten pelkäsin et se menee kokonana ohisuun. Hennesillä kun on 2viikon palautusoikeus, niin pidän mekkoa itselläni sen aikaa, kun kerkeen viel ensi viikolla katsastaan Helsingin Zaran ja muiden kauppojen tarjonnan (ja omat vaatteet).

Kesäjuhliin on musta todella vaikee pukeutua! Varsinkin häihin (jotka ovat yhdet juhlat heinäkuussa). Haluun mekon, jossa näkyy käsivarret ja mun tatuoinnit, mikä myös passaa täydellisesti kesäjuhliin, jos saattaa olla kuuma. Siihen sit joku helppo jakke/ym. jos sataa ja tulee kylmä. Musta ei oo kesän värin mitenkään (vaikka pukeuduinkin siihen serkkuni rippijuhlissa) ja siinä aurinkoisella säällä saattaa tulla kuuma. Häissä en myöskää koe parhaimmaksi ideaksi pukeutua valkoiseen, varsinkin siis jos morsian on itse täysin valkoisissa. Vaikkakin olisin kovin halunnut valkoisen mekon tuonne juhliin myös! (valkoinen mekko + suihkurusketus = AH! < 333).
Jos mekossa on kovin kuossia ja väreillä leikittelyä, niin suuret korut eivät passaa asukokonaisuuteen. Itse nyt ajattelin olla hillitysti noiden korujen kanssa ja enempi leikkiä vaatteilla ja meikillä.

Tässä kuitenkin muutama hennesin lemppari;

Valkoinen kotelomekko. Etuosa pitsiä, takaosa kahdessa erillisessä osassa > jää jännä kaistale, josta näkyy ihoa. käytännössä mulla ainkan kaistale menee kuitenkin niin umpeen, ettei sitä melkein edes huomaa (=turha). Muutoin tosi tosi kiva, mut mä olisin halunnut hieman hulmuavamman helman.Nyt olis hulmuavaa helmaa, mut en diggaa tosta hailakasta persikan väristä. Valkoinen kotelomekko. Tosi kiva toi kaula-auko. Helmaa vois muutaman 5-10senttiä lyhentää. Vaikkei tässä ollut hulmuavaa helma,a tässä mekossa oli äärimmäisen hyvä muutoin olla!


Musta hulmuava mekko. Alaosa hulmuavaa sifonkia ja yläosa tummaa kovaa kangasta. Takaosa selästä avonainen (ei sopinut mulle ainakaan).Ja tää pallokuosinen mekko oli lemppari. Ainut koko ja olis voinut olla koon pienempikin, tai sitten ei. Hieman pitää muutama sentti nostaa kaula-aukosta, etten ihan vilauttele herrasmiehille, mut se on nopee homma.

Mikä oli paras? Millainen on kesän paras juhlamekko?

3 kommenttia:

  1. pitsi/persikk aoli ihan jees näkönen.. kiva tyttömäinen! mut sit tuo yks musta (takaa reikä) olis kiva edestä, muuten tyhmä. ja tuo pallomekko on niin sua! se on ihan jees...

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti näistä toi vika. Ja häihin ei nyt ainakaan edes saa pukeutua valkosiin kukaan muu nainen kuin morsian. Saa kyl ikäviä katseita osakseen jos laittaa valkosta mekkoo päälle.

    VastaaPoista
  3. Lisää ehdotuksia myöhemmin...

    VastaaPoista