maanantai 11. kesäkuuta 2012

Promokuvat

Jaahas! Tänään on ollut oikein kunnon meikkileikki- ja peukutumispäivä, sillä tänään otettiin lauluyhtyeemme promokuvat täällä Iittalassa.



Ite oon aivan naatti ollut, joten tuli hieman kiire laittautumiseen, kun jumitin koko iltapäivän tuijottaen tyhjyyteen ja höpöttäen turhuuksia äidin kanssa puhelimessa. Äkkiä suihkuun ja meikit nassuun. Meillä olis tarkoitus tehdä mustavalkokuvia ja niistä flaiereita, käyntikortteja ja ym, joten meikin tuli olla aikas vahva (varsinkin varjostukset ja korostukset). Pääidea oli tyttömäinen ja fiftari.




Tytöt tuli ja kertoivat, että heillä oli n.6-8 eri asukokonaisuutta, kun itse olin just ja just saanut etsittyä siinä kiireessä kaksi. No, onhan mulla niitä vaatteita, eli kaikkea vähän sekaisin, jee.



Hieman harmitti, että itse olin niin väsynyt ja ehkä hieman kikkeliotsassa, mut tulipa kuvat otettua. Kuvia tulee esille, kuhan ne pääsee yleiseen jakeluun + katson itse ne soveliaiksi (tarkottaneen, etten itse näytä niin kamalalta miltä tuntu xD).



Nyt katsotaan Janin kaa loisto leffaa Freedom Writers, joka kertoo jengisodasta. Loisto leffa, en voi muuta kun suositella. Itsekin katsonut sen vähintään 5 kertaa ja aina yhtä hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti