keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Muuttoa

Tässä on kaikki vapaat päivät mennyt muuttokuormien purkamisessa ja tavaroiden paikoilleen laittamisessa.
Olis tosi helppoo ja kivaa, kun kämppä olis valmiiksi tyhjä ja omat tavarat vaan sättii paikoilleen. Mut ei meillä! Täällä on siis Janin isovanhempien kaikki tavarat sikinsokin. Ekaks pitää katsoo, mitkä säästän ja mitkä heitän roskiin. Sit niistä säästettävistä tavaroista ne, mistä itse tykkään ja mistä en (ullakolle). Ja sit pitää miettiä, et tuunko tarvitseen tavaraa tän kesän aikana vai vasta myöhemmin syksyllä. Kaikki nää "myöhemmin syksyllä" tarvittavat kamat pakkaan pahvilaatikoihin ja heitän yläkertaan odottaan, sillä heinäkuussa täällä on isot juhlat ja syksyllä sit alkaa remppaa alakerrassa. Ja sama homma tehdään siis omille tavaroille. Just.


eteinen alkaa hiljalleen näyttää eteiseltä.
 Sit kun täällä on tällanen 1800-luvun, 60-luvun ja 2000-luvun fiilis, niin miten yhdistätä nää fiksusti omannäköiseksesi. Ja sit kun kuitenkin takaraivossa vielä jauhaa syksyn-talven tuleva remppa. Eli raahaa iso piironki eteiseen, kun se muutaman kuukauden päästä siitä kuitenkin lähtee taas muualle.

tän hetkinen kenkähylly

meikkipöytä (vähän vaiheessa)

korupiironki

ja muut mömmöt

vaatehuoneesta

ja lisä vaatehuoneesta
 Ihana muuttaa siis! Eilen tuli roskalava tohon pihalle,et saatiin heittää kaikkee ei-kierrätysrojuu sinne. Lava lähti äsken. Huhhuh, mikä rumba!
Onneks nyt oon alkanut saada tota makkaria ja vaatehuonetta omannäköisekseni ja käytännölliseksi. Hiljalleen hyvää tulee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti