tiistai 26. kesäkuuta 2012

Turkoosit korvikset ja vaalean punainen huulipuna

Selailin vanhoja iPhone kuvia ja sieltä esiin tuli erään kaunin päivän lookki.


Tää mun kesän juttu tänäkin vuonna on selkeesti noi huulipunat. En millään oikein innostu leikkiin luomiväreillä, joten pikainen huulipuna on helppo ja kaunis ratkaisu.
Rakastan mun Make up storen vaalean punaista bimboblondi-punaani, jota laittaessa älykkyysosamääränikin tippuu muutamalla prosentilla ihan pakosti.
Tää puna on mun "ruotsalais-lookki" (jos joku tajuu, mitä se tarkoittaa xD).
Toisinana on huvittava, kun naureskelee jollekin asulle, vaatteelle, asustelle, meikille tai mille nyt tahansa, et "voi luoja kun ruma!". Sit kun kuitenkin kokeilee kyseistä rumaa asiaa, niin homma saattaa toimia ja lopputulos näyttää entistä paremmalta! Näin kävi mulle.
Halusin välttämättä olla ruotsalainen bimbo ja käyttää mun vaalean punaista huulipunaani, mut koska muu vaatetus oli niin kovin tumma, halusin korvikset. Olin jo päättänyt ottaa tylsät perus rengaskorvikset ja huvikseni kokeilin muitakin mun korvis rebertuaariin kuuluvia helistimiäni. Naureskelin, ettei nyt non montaa eri väriä sovi sijoittaa niin lähelle toisiaan, vaikkakin just mietin,etten kyseisiä kesäisiä turkooseja korviksia oo aikoihin käyttänyt!


 Musta turkoosit korvikset ja vaaleanpunainen huulipuna on valloittavan ihana, varsinkin kesäiseen aikaan! LOVE IT! Pitää näemmä siis enemmän alkaa rohkeesti yhdistelemään eri värejä.

Asiasta appelsiiniin, nimittäin mun ruokailuihin.

Mun piti aloittaa kesäkuun alussa aiemmin mainitsemani MethodDraine Detox- kuuri, mutta kaiken sählingin myötä hylkäsin ajatuksen myöhemmälle harkinnalle. Nyt juhannus-mässyjen ja loppumuuton tuoman turvotuksen vuoksi päätin ostaa purkin tuota ihmeainetta ja alkaa paastolle ilman paastoa (kuten kyseinen purkki sivuillaan mainostaa).

Viime kerralla tein kuurin omien sääntöjen varausesti, eli söin miten sattuu ja mitä halusin. Nyt aijon orjallisesti noudattaa kuurin ohjeita. Helpommin voin kertoa kaikkea ne ruoka-aineet mitä SAAN syödä, kun listata ja masentaa itseäni niillä kielletyillä ruoka-aineila. Saan vetää kasviksia, marjoja, hedelmiä ja kalaa. Suositeltavaa myös runsas vesi ja vihreä tee.

Tänään on day number 1 ja iltaa kohden pääsärky vaan kiihtyy. Liekö johtunee siitäkin, että tänään on ollu ihan hirveen härdelliä päivä, eli syömiset menee ihan sekaisin (ekan kunnon ateran söin vasta klo16.30). Muutoin olo jees ja syötyäkin on saanut hyvin (liekö kuurin loppupuolella mennyt taas maku kalaan, jää se nähtäväksi).  Ajattelin listata tänne nyt tämän tulevan 20 päivän aikana joka päivä syömiseni ja mahdolliset fiilikset (saa nähdä tuleeko toteutumaan vai iskeekö laiskuus ja osaamattomuus tähän pieneen mieleen).

Eli aloitetaan;

aamuapalaksi; 20g manteleita ja pieni banaani + 1,5l MDD(MethodDraine Detox)- litkua + 2x CLA

välipalaksi; 15g saksanpähkinöitä ja 30g vadelmia (FRESH!) ja vettä.

safka; 320g uunilohta ja 140g kukkakaalia + 2x CLA

iltapalaksi; 300g mansikoita (FRESH!), 15 g pekaanipähkinöitä (kannattaa sekoittaa ne keskenään, NAMS!), omena ja mukillinen vihreetä teetä.koko päivän ravintoarvot (kiitos kalorilaskurin)

1358 kcal

75g hiilareita

75 g proteiinia

83g rasvaa

ei liikuntaa. ainakaan vielä. taidan kyllä lähtee ilta-auringon siivittämänä ainakin hieman happihyppeleen tuonne ulos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti