perjantai 17. elokuuta 2012

Ensimmäinen kouluviikko takana

Huhhuh, sanon vaan!
Tänään perjantaina on etätyöskentelypäivä, eli kouluun konkreettisesti ei tarvinnut mennä. Kotiin saatiin tehtäväksi tsekata kasvojen lihaksisto, niiden suomenkieliset nimet ja hieman ottaa selvää klassisesta hieronnasta, sillä siitä aloitamme heti ensi viikolla.

innostuin tekeen turkoosin meikinMukavaa ja kivaa on ollut! Hyvä porukka on myös plussaa! (by the way, en edes ole vanhin heistä).

Taon (Tampereen ammattiopisto) päässä informointi käytännön ja teorian asioista oli melko heikkoa, mutta kun päästiin torstaina HAMKK:lle (Hämeen kosmetologikoululle), niin asiat alko hieman enempi selkeentyä. Tao tekee yhteistyötä HAMKK:n kanssa, ja siellä vietämmekin suurimman osan kouluajastammekin. Taolla kun käytännössä ei ole yhtään kosmetologiopettajaa. HAMKK sijaitsee Hämeenkadulla, melkein Sokoksta vastapäätä.
Sinne siis käy Teresan tie tässä seuraavat viikot eteenpäin. Ekaksi aloitetaan juuri edellämainitsemallani klassisella hieronnalla. Sitten ymmärtääkseni siirrytään kasvohoitoihin ja sen jälkeen ehostukseen.

Melko kalliiksi tämä "ilmainen koulu" kuitenkin käy, sillä muutamia jutskia pitää hommata;
työasu n.140e
oppikirja n.60e
iso välineistä kosmetologille n. vajaa 700e
nimikyltti n.6e
+ työkengät.

Funfunfun. Tää on kuitenkin sellainen paketti, jota voi käyttää huollettuna useita vuosia eteenpäin työelämässä.
Sokerointi (vahaukset kuitenkin kuuluu), ripset, kynnet ja muut "erikoishoidot" eivät tähän perustutkintoon kuulu. Mutta mm. HAMKK tarjoo kyseisiä kursseja meille opiskelijoille alennettuun hintaan, joten halukkaat pääset kouluttautumaan nuillekin aloille. Itse en niin noista kynsistä välitä (ehkä?), mutta ripset ainakin uskon käyvän kouluttamassa itselleni. Will see....

HAMKK:lle pääsee asiakkaaksi erittäin edullisesti, joten sinne vaan. Vielä tehdään hoitoja ekaks toisillemme, mutta kai sit siitä piakoin lähdetään harjoitteleen ihan asikkaidenkin kanssa. Funfun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti