torstai 23. elokuuta 2012

Tekoripisillä leikkimistä

Tänään oli koulussa lyhyt ja hieman ärsyttäväkin päivä.
Eilen illalla jäi suihkuunmenemiset ja koululaukun pakkaamiset sikseen, kun väsytti niin. Sit piti herätä superaikasin,et ehdin mennä suihkuun ja tehdä kaikki aamun toimet. Jotenkin tää herääminen ei oo viel mennyt tajuntaan, enkä jostain syystä takaraivossani luota herätyskelloon. Heräilin kauhussa monta kertaa yön aikana pelästyen, että "nyt myöhästyn! miksen ole herännyt herätykseen!?", kunnes katsahdan kelloa ja rauhoitun tajutessani sen näyttävän vielä monen tunnin unia minulle. Nukuin siis muutoinkin huonosti vähäisten yöunieni kanssa. Ei siis ihme, että nyt on meinannut koko illan silmäluomet lurpsahtaa alas...

kokeilin paidan kaa vanhaa hennesin rusettivyötä


yritin/yritän päättää, tykkäänkö paidasta vai en. Janikaan ei osannut päättää.
klo07.35 lähdin kotoa ajeleen kohti Tamperetta. En voi kun mollottaa joka aamu Tampereen Viinikan ympyrän aamuruuhkaa! Ihan hullua! Siellä kitkuuttelin ja pelkäsin myöhästyväni koulusta, kuitenkin turhaan. Koululla on parkkipaikkoja ihan törkeen huonosti! Itse olin koululla klo08.05, mutten silti saanut parkkipaikkaa koulun alueelta. Jouduin laittamaan Tamperetalon parkkipaikalle (mikä sijaitsee siis käytännössä samassa yhteydessä koulun parkkipaikkojen kanssa) ja tällöin maksamaan parkkimaksun (n. 2e puoleen päivään saakka). Hemmetti!


Ensimmäinen tunti klo10 saakka oli ihotautien tsekkausta. Tänään käytin läpi ihokasvaimia, viime viikolla tsekattiin psorias. Väsymyksestä ja muutenkin luokan rauhallisuuden vuoksi tuntui, ettei mikään tieto tällä kertaa kyllä latautunut tuonne aivoihin. Kuuntelin ja kirjoitin kaikki muistiinpanot, mutten kuitenkaan mitään sisäistänyt. Onneks tää on aika pilipali-kurssi (vai onko).Tän jälkeen alkoi ryhmänohjaus, missä oli perusasioiden läpi käyntiä. Ruokailun jälkeen käytiin ryhmänohjaajan luona keskustelemassa esitäytettävästä lomakkeesta asioita (onko ongelmia, kysyttävää, ym. Mut jouduin myös vastaan kysymyksiin; mikä on aiempi oppilaitoksesi? Mitkä kolme oppiainetta olivat lempiaineitasi. Perustele. JUST!) ja sit himaan.

Koulu siis loppu jo ennen klo12 (onneks!), mut kun mun jumppa olis alkanut vasta klo16.30 aikoihin, en jaksanut kaupungilla himmailla niin kauaa, vaan skippasin jumpat (laiska- minä) ja painuin suoraan motarille ja himaan. Mietin,et jos sitä sitten siivois, kävis ehkä lenkillä ja sitä rataa.

Paskat.

Katoin telkkuu, istuin monta tuntia koneella, kuuntelin vanhoja cd:tä (Backstreet Boyseja ja The Crashia!) ja tein kaikkea muuta kun siivosin. Ok, laitoin vaatteet lojuumasta tuoleilla ja viikkasin puhtaat kaappiin, mut siinä se. Jippijajei!

Loppuillan innostuin hieman taas meikkaileen ja kokeileen tekoripsiä ja hieman myös leikkiin niillä. Funfun. Nyt nukkuun, et huomenna jaksaa mennä hoiteleen asioita Hämeenlinnaan virkeänä ja pirteenä.
Huomenna myös yritän kirjoittaa uudesta meikkilöydöstäni; luontaisesta Lavera- meikkimerkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti