lauantai 18. elokuuta 2012

Weleda- Iris Hydrating facial lotion

Weleda on ekologinen ja luontainen kosmetiikkatuottemerkki. Tärkeimpänä heille on luontaiset kasviperäiset öljyt, jotka käytetään hyväksi auringon lämmössä kypsyneistä siemenistä, hedelmistä, pähkinöistä ja kasveista puristamalla. Weleda käyttää tuotteissaan myös eteerisiä öljyjä (pidentää mahd. tuotteen ikää + antaa tuotteelle luontaisia tuoksuja, joilla on jopa terapeuttisia vaikutuksia. KVG eteeriset öljyt).

Öljypitoisissa sarjoissa pohjana on aina kylmäpuristetty kasviöljy, johon sitten eri tuotesarjojen mukaan mixaillaan muita kasviperäisiä öljyjä ihotyyppien ja tuotesarjojen mukaan. Kasvi siis valitaan sen mukaan, mitä kyseinen tuotesarja haluaa iholla edistää ja voimistaa.Itse ostin pienen tutkailun jälkeen Iris sarjan kasvovoiteen, jota ohjeiden mukaan voi käyttää kasvoille ja dekoltee- alueella niin aamuisin kuin iltaisinkin. Iris- sarja on alle 30-vuotiaalle iholle kosteuttamaan ja tasapainottamaan rasvaisuutta. Sarjaan kuuluu; kosteuttava kasvoemulsio ( Hydrating facial lotion), kosteuttava päivävoide ( Hydrating day creme), kosteuttava yövoide ( Hydrating night creme) ja kosteuttava kasvonaamio ( Hydrating masque).

Tuote sisältää;
Vesi, jojobaöljy, alkoholi, taikapähkinätisle, glyseriini, rasvahappoglyseridi, mehiläisvahahydrolystaatti, savi, kehäkukka, iirijuuri, ksantaani, mehiläisvahasaippua, aidot eteeriset öljyt. LOVELOVELOVE!

Oma ihoni imi voiteen tänä ensimmäisenä aamuna ja hehkui koko päivän! Ainakin alkutunnelmat kyseiselle tuotteelle ovat korkealla!! Ajattelin, että tuote olisi liian öljyinen meikin alle, mutta ohjeiden suosituksesta tein emulsion päälle melko tuhdin meikkivoidemeikin. Meikin jälkeenkin iho pysyi yhtä heleänä eikä turhaa rasvaisuutta ollut huomattavissa. Jej!

Vaikkei ainetta tarvitse paljoa kasvoille ja kaulan alueelle laittaa, niin tuntuu että pienehkö purkki kuluu hujauksessa, varsinkin jos sitä aamuin illoin lähtee käyttämään. Pieni tuubi kustansi n.17-18euroa. Toisaalta jos tämä luontainen tuote saa kasvot hehkumaan näin, niin hinta ei ole kummoinen kun voi skipata turhan stressauksen ihon kunnosta. Uskon että hyvä tuote talvelle varsinkin öljypitoisuutensa vuoksi, mutta ei huono näin syksyynkään.
Jos tämä tuote oikeasti toimii tulevaisuudessakin näin hyvin, taidan käydä ostaan myös muita kyseisen tuotesarjan tuotteita kokeiluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti