perjantai 31. elokuuta 2012

@Turku

Tänään vietettiin rakkaan äitini kanssa päivä Turussa.

Ensimmäiseksi suunnattin Bauhaussiin ja K-markettiin tsiikaan sisustusjuttuja, kuten esmes verhoja. Ostin ainoastaan muutaman pienen maalipurkin, joista aijon sekoittaa mieleistäni vihreetä väriä ja merkata tällä värillä mun uudet Inglotin meikkisiveltimet, jotka saatiin koululta eilen (sweet!).

Käytiin myös mm. Eurokankaassa tsekkaan kankaita, mut pitää viel tuon avopuolison kanssa funtsia, et millaisia tapetteja me mihinkin huoneeseen sit halutaan oikeasti (nyt tää on viel sellaista haaveilua ja tsiikailua).

Mentiin Turun keskustaan Ricosiin syömään (ite söin härkäpastaa, NAM!) ja siinä ohella tietenkin käytiin mm. Zarassa ( < 33333).

Siis siellä vierähtää ihan väkisin tunti, kun koluu rauhassa jokaikisen vaatekappaleen ja asusteen silmät killittäen! Mukaan lähti kaikkee ihanaa! Huomasin himassa, että ne oli unohtanut mun zara- kassiin varashälyttimen! Ja jos muistellaan, niin tää ei ole ollut eka kerta ku mulle on sattunut näin! WHY ME! Just kun kuitenkin päästiin kotiin, mikä sijaitsee n.78km Turusta.  Onneks rakas veljeni sain hälyttimen pois ilman, että olisi vahingoittanut itse tuotetta (hahaa, ammattivaras). Isä jo pelotteli,et siel on sisllä väripatruuna, mikä räjähtää jos häytintä alkaa purkaa. Onneks ei ollu.

Muita ostoksia; Zarasta maxihame, jossa molemmilla puolilla vekki puoleen reiteen saakka, kaksi paitaa, clucth-laukku, kaulaliin. Make up storen tekoripset ja liimaa, hiuspuuteria ja Clickistä kengät. Ginasta nappasin kaksi alepaitaa sekä yhdestä elektroniikkakaupasta kultaiset glitterkuoret phoneen (ei ainakaan vielä kuvia).

Nyt just saunafreessinä venailen,et mun naamio hieman vaikuttaa, putsaan sen pois ja alan tehdä Jaanalle klassista yläkropan hierontaa (kouluharjoitus).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti