torstai 6. syyskuuta 2012

Laveran meikkejä

Oon aina funtsinut käyttäväni luontaistakosmetiikkaa ja ehkä ensimmäistä kertaa sitten menin ja ostin. Laveran mineraalipuuteri oli -25% alennuksessa Ideaparkin Hyvinvointi-liikkeestä ja tumman liilan huulipunan bongasin Sokokselta.Laveran kehittäjä ja keksijä on Thomas Haase, joka omakohtaisista kokemuksistaan alkaen aloitti vaihtoehtoisen kosmetiikan kehittämisen. Thomas kärsi nuoresta alkaen pahasta ihottumasta, eikä markkinoiden kosmetiikka ja lääkevoiteet auttaneet.

Lopulta Lavera perustettiin 1987 Saksassa ja on sittemin kasvanut suureksi luontaiskosmetiikan yritykseksi.

Lavera- merkin nimi on tarkkoin harkittu; lavera-sana latinaksi tarkoittaa totuutta, joka on heidän yrityksensä filosofia. Laveralta löytyy niin ihonhoitotuotteita, meikkejä kuin hiustuotteita. Ymmärtääksnei hiustuotteissa on pyritty mahdollisimman luontaiseen tuotteeseen, mutta ne eivät ole NIIN luonnollisia kuin muut tuotteet. Tähän tulokseen tuli nettisivuijen lausahduksesta;

Laveran ihonhoitotuotteet, vartalotuotteet ja meikkikosmetiikka ovat poikkeuksetta kehitetty ja valmistettu noudattaen virallisia ohjeita. Hiusten hoitotuotteisiin käytämme luonnonläheisiä raaka-ainemateriaaleja jotka parhaiten yhdistävät tehokkuuden ja luonnonmukaisuuden. (viittaus.)

Lavera käyttää mahdollisimman paljon raakoja kasvien ainesosia heidän luomuviljelijöiltään. Laveran tuotteet eivät sisällä synteettisiä (kemiallisesti tuotettuja) hajuja, väri- tai säilöntäaineita.

 1. tuote; mineraalipuuteri

FINE LOOSE MINERAL POWDER- Irtopuuteri

Tämä hienoakin hienompi mineraalipuuteri sisältää
luomuainesosia ja tarkkaan valittuja mineraaleja,jotka varmistavat luonnollisen kauniin lopputuloksen. Tuote on mattamainen ja kiinnittää
meikin paikoilleen tukkimatta ihohuokosia.

Sopii kaikille ihotyypeille.
Ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama, sopii piilolinssien käyttäjille.

NaTrue- sertifioitu. Maksaa n.23e

^ omakommentti; loisto tuote! Häivyttää kiiltoisuuden pois pienelläkin määrällä jättämättä puuterin "sameaa-kerrosta". Sulautuu hyvin ihoon kun ihoon. Huonopuoli on, että tuote on siis irtopuuteria ja purkki sen verran stiffi, et kun kannen avaa, tulee heti olla varovainen, ettei puuterit lennä pitkin lattioita.

BEAUTIFUL LIPS- Huulipuna Maroon Kiss 09

Beautiful Lips –linjan sävymaailma vaihtelee huomiota herättävistä ja uskaliaista hillittyihin ja arvoituksellisiin. Ruusujen, limenkukkien ja malvan luomukukkauutteet suojelevat ja hoitavat ihoa hellävaraisesti.

NaTrue- sertifioitu.

^ omakommentti; tykkään todella! Etsin tätä sävyä muutoinkin, ja oli yllättävää, että se sit löytyi juuri Laveran hyllyltä. Tuotetta en oo vielä ihan hullun hirveesti käyttänyt, kun en päivittäin kuitenkaan puniakäytä. Väri levittyy kivasti, ei kuivata huulia, väripigmentti vahva ilman pohjustustakin. Ainut haittapuoli tähän meneesä oli, että punan korkin päälliosa lähti irti. Mun piti mennä tekeen siitä reklamaatio Sokokselle, mutten a) oo löytänyt kuittia ja b) jaksanut.  

Laveran puna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti