maanantai 10. syyskuuta 2012

Cross- korvikset

Mä tykkään paljon käyttää risti- koruja, varsinkin risti- korviksia.
Nyt oon kauan häpeltänyt kuvan Ginan ristikorviksia ja viime viikolla ostin moiset itselleni. Niitä oonkin käyttänyt jo vajaan viikon aikana useampaankin otteeseen.

Sen verran painavat kuteinkin ovat,että koulupäivän jälkeen ne on melkein pakko ottaa pois :D Saa samalla korvanlehden venytyksenkin, khihih.

Kyllä huomaa, että tuo puhdistuskuuri vaikuttaa! En oo hetkeen pomppinut paikasta paikkaan näin lujaa ja energisenä! Ja illalla tuntuu,et vois viel mennä lenkille vaikka kello näyttää jo nukkumaanmenoaikaa.

Tässä edellisien päivien aamupalat ja tän päivän välipala:

vihreetä teetä (ilman maitoa!), C-vitamiinivesi, tattarpuuroa mansikoilla

avokado, kananmuna,graavilohi, appelsiini ja paprika-lautanen

ananas-purkki ja saksanpähkinöitä

Tämän päivän ohjelmisto on koostunut: klo10.15- 14 koulupäivästä, minkä jälkeen ajoin Papalle syömään eväät ja hetken hengähtään. Siitä ajoin ekaa kertaa Tampereen keskustaan ja jätin auton Ratinan edustalle parkkiin ja juoksin Fressille Bodypumppiin. Pumpissa laitoin kunnon painot tankoon ja koko tunnin kirosin ja kiitin painojen lisäystä. Henki meinas pumpissa mennä, mut ai että gutaa teki!

Pumpin jälkeen lähdin ajaan himaan ja illalla kävästiin Janin kaa vielä siellä Cittarissa. Nyt pitäis lopetella tää koneella datailu ja ruveta tekeen vielä huomisen sapuskat valmiiksi ja painua Salkkareiden siivittämänä (= Janin iltaohjelma ennen nukkumaanmenoa) tutimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti