lauantai 18. elokuuta 2012

Kosmetiikkaostoksia

Tossa tipahti postin luukusta Kicksin lehtinen, jonka mukana tuli alekuponkeja ja 2,50euron lipuke. Ja kun kasvojenpuhdistusaine ja sellurasva oli lopuillaan, niin piti kipaista kyseiseen putiikkiin viikonloppuna.

Olin pari viikkoa sitten ostanut Kicksistä meikinpoistoliinoja, joihin oon yksinkertaisesti rakastunut! Ne on isoja liinoja, todella ksoteita ja puhdistavat törkeen hyvin! Iso paketti maksaa 4e,mut jos haluaa säästellä, niin isot liinat voi leikata kahtia, kun normi meikin poistoon puolikas riittää erittäin mainiosti *vinkvinNiin; olin ostanut taas meikinpoistoliinoja, mutta harmikseni huomasin paketin olevan vanha ja kuivunut. Se ei tuoksunut normaalille eikä meikki lähtenyt normaaliin tapaan pois. Kokeilin useamman liinan, mutta kaikki olivat samalailla kuivuneita. Kävin valittamassa paketista kuitun kanssa Kicksissä ja he antoivat uuden paketin mukaan. Kuitenkin tämäkin paketti oli täysin samalainen kun edeltäjänsäkin, eli vaihtoon meni sekin. Nyt eilen myyjän kanssa käytiin loput paketit paketti paketilta läpi, eikä mikään vastannut normaaleja odotuksiani, joten sain rahat takaisin. Nyt siis odottelen, että putiikkiin tulee uusi kuorma kyseisiä meikinpoistoliinoja ja käyn ostaan uuden kokeiluun. En ole tykännyt muiden firmojen lapuista, enkä siksi uskaltaunut ostamaan kokeiluun muiden merkkien liinoja. Olen mm. kokeillut Lumenen ja Nivean meikinpoistoliinoja huonolla tuloksella.Mutta mukaan sieltä silti lähti tavaraa; Dr. Hauschkan käsivoide, Weledan Iris kasvovoide, Blissin Fat girl slim selluliittivodie ja Elizabeth Ardenin kasvojen puhdistusmömmö. Mukaan sain kulta-asiakkuudesta ja meikkipoistolappujen tuomasta ramppaamisesta Blissin pienen paketin, joka sisälsi käsivoiteen, kehovoiteen ja suihku-/kylpysaippuan. Tosi kiva paketti!, sillä olin just kahden välillä otanko Dr. Hausckan vai Blissin käsivoiteen, eli sain siis kokeiluun sittenkin ton Blissin tuotteen.Kailotin koulussa, että haluaisin kovin erikoistua luontaishoitoihin ja luotaisiin kosmetiikkoihin, mutta jäädyin kun alettiin keskusteleen luotaisista tuotteista. Opettajakin vähän kyseenalaisesti mainitsi, että "mistä sitten oikeasti luontaistuoteet tunnistaa", kun markkinoilla on tuotteita moneen junaan. Tähän kysymykseen alan enempi tutustumaan ja perehtymään, sillä itsekään en tiedä vastausta tuohon.
Tästä inspiroituneena ostin useassa paikassa hehkutettujen luontaismerkkien tuotteita, eli Weledan kasvovoiteen ja Dr. Hausckan käsivoiteen. Nämä kaksi ovatkin varmaan yleisimpiä luontaistuotteita. Ostin myös Laveran mineraalipuuterin eräästä Ideaparkin luontaistuotekaupasta -25% alennuksella kun oli. Nyt siis vaan testailemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti