sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Roosa nauha Zumba

Viikonlopuksi lähdin kotikaupunkiini Uuteenkaupunkiin, kun etätehtäväksi koulusta saatiin käsihoidon ja ranskalaisen manikyyrin tekeminen (palautus maanantaina).
Hienosti niin äitini kuin myös veljeni tyttöystävä olivat jyrsineet kyntensä lähes olemattomiin, enkä voinut heille mitään ranskalaista manikyyriä kyllä alkaa väsertään.
Teen hoidon myöhemmin ensi viikolla Kiralle ja palautan tehtävän hieman myöhässä....

kuva


Kun kuitenkin olin sinne asti päässy, lähdin lauantaina 13.10 äidin matkaan hyväntekeväisyystapahtumaan, Roosa nauha Zumbaan.
Entisen kouluni tiloissa zumbattiin neljän eri ohjaajan voimin 2tuntia (kulutin 950kaloria!!! mun normi kulutus on 1400 per päivä).
Ihanan moni osallistui tapahtumaan (vaikka pieniä puutteita ja kritiikin kohteita olikin tapahtumassa) ja mietinkin,et tällaisiin tapahtumiin pitäis itsekin enemmän osallistua ja aktivoitua tältä hyväntekeväisyyssarakkeella (mun yks unelma olis lähtee ulkomaille avustaan hyväntekeväisyys tarkoituksella).

Eikä hyväntekeväisyyden tarvitse olla suuria ja suurempia tekoja. Hyväntekeväisyys voi olla toisen  huomioon ottamista, välittämistä, ja auttamista.
Auta perheenjäsentä, mene tapaamaan isovanhempiasi, auta tätiä kassien kanssa tai osallistu organisaatiotoimintaan. Nykypäivän ihmiset ovat niin kapea katseisia, itsekkäitä ja sisäänpäinkääntyneitä, etteivät osaa auttaa vaikka vieressä kaatuu vanhus (oon todistanut tämän liian monta kertaa; ihan puistattaa!).

Mikä kynnys nykyään ihmisillä on auttaa toista. Olkoon se sitten tuntematonta tai läheistä. Nykymaailma on liian itsekeskeinen ja sulkeutunut.
Tee niin, kuin itsekin itsellesi haluat tehtävän.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti