maanantai 1. lokakuuta 2012

tulevan viikon stressit

Voi huhhuh kun meinaa kuuppa hajota tän viikon osalta vaikka vasta on maanantai kohta pulkassa!!

Huomenna melanooma-ryhmätyön esitys + joku Ihopisteellä käynti koulun kaa. Sieltä lähden ajaan tuhatta ja sataa Hämeenlinnaan kaupoille Janin kanssa.

Keskiviikkona on joku kotitentti ihotaudeista (ei hajuukaan mitä tarkoittaa; tietty aika himassa tekeen tenttiä vai häh? Siitä tietää paremmin huomenna). + et aluks luultiin,ettei keskiviikkona muutoin oo koulua, mutta meidän anatomian ope kyllä iloisesti yllätti muistuttaessaan tapaamisestamme myös keskiviikkoaamuna. yök.

Torstaina on sitten kamalan yököttävä anatomian tentti.yökyökyök. Sen jälkeen on kyl ihanaa, et tentti on ohi, mut ois myös kiva tietää heti, et onhan se myös läpi.
Mulla piti olla tänään parturi, mut sieltä soitettiin et hän siellä putiikissa olikin kipeenä, joten vaihdoimme ajan torstaille. Tentin jälkeen juoksen siis parturiin, minkä jälkeen joko a) ajan pikaseen Iittalaan himaan laittautuun ja ajan takaisin Tampereelle luokan kaa bailaan tai b) jään suoraan parturin jälkeen Tampereelle, mikä kylläkin tarkoittaa, et mun pitää hullupakata keskiviikkona. Hullupakkaus= _kaikki_ mahdollinen mukaa, jotta on mahdollisimman paljon vaihtoehtoja ja samalla sekotan koko kämpän uuteen uskoon.
Torstaina sitten ollaan suunniteltu viettävämme luokan kaa yhteistä iltaa. Itse olisin kyl muutaman viinipullon tarpeessa, mut en sit tiedä viittinkö ihan aamuyöhön saakka bailata, sillä perjantain on täynnä hommia.
Perjantaiaamuna klo09 meidän oletetaan hakevan koululta sinne saapuneet työasut + laskut (siksi,että eräpäivä on niin lyhyt, et se ehtii muutoin mennä umpeen, eikä sit nähdä tota opee hetkeen). Just. Perjantaina mun tulis tehdä ihan törkeesti kaikkee, mutta koska joudun oleen aamupäivän Tampereella + klo16 lauluyhtyeen reenit, niin ehdin vasta tehdä hommat pe iltana.
Ja näillä "hommilla" meinaan lauantain Teresan ja Janin Valmistujaisjuhlien järkkäämistä. Äh, en edes viitsi alkaa selittään asiasta, kun mulla on iso stressipallo päässä moisesta. Liikaa hommaa, liikaa paineita, liika stressiä. Onneks sekin on kohta ohi.Niin, nyt vähän tesmailin meikkejä ja reenailin hetkeen taas tekoripsien laittoa, sillä tällaiset räpsyttimet kyllä haluun torstainakin ittelleni laittavan. Tätä ripsien liimailua pitää kyl viel reenailla, ettei oo luomet kiinni ripsissä tai toistepäin. Oon ihaillut monien huolettomia punaisia huulia, mut mun mielestä nää kuvien huulet ei sovi mulle muuta kun juhliin. Ehkä sit saattais sopia paremmin, jos silmämeikki ei ois noin tumma ja tuhti. Damn.Yks ressin aihe on toi tukka. Haluun uutta, varsinkin väriä! vai haluanko.
Tän hetken tukka on laikukas ja kaameen punainen. Aijon tehdä väripoiston parturissa, mut et mitä siihen päälle. Mulla on tällä hetkellä ehkä pari vaihtoehtoa;

1.vaihtoehto; liukuvärjäys; tumma alta, päältä oranssihtava.

kuva

kuva
kuva


2. vaihtoehto; yksivärinen tumman ruskea

kuva

kuva
kuva

3. vaihtoehto; yksivärinen, vaalean punaisen ruskea

kuva

Mikä Teresa-neidille? Ja siis väri-ideioitahan nää on, en ole ottamassa pidennyksiä enkä ostamassa lisää perukkeja. Muitakin vaihtoehtoja saa ehdottaa, mut tää ois top3. Katotaan mihin torstaina sit pääddytään.

4 kommenttia:

 1. toi eka vaihtoehto olis vaan niiiiiin magee!!!

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä 1. vaihtoehto vois sopia todella hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. miks eka?! yyyääääk. (mun mielipide)
  ekakski, se on kun joku ois oksentanu sun päähän. yök. ei sovi. yksvärinen on tyylikäs ja ihana! ja meikit sopii paremmin niihin...
  <3

  VastaaPoista
 4. mäkin diggaan tosta 1. vaihtoehdosta, mut ehkä käännyn tällä kertaa muuhun. EHKÄ!
  en tiedä onks kiva olla oranssipää, kun kaikki muukin luonto on niin värikäs. Et jos sit ottais esmes talvella tollasen tukan. Will see, will see.

  VastaaPoista