keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Fiseye + iphone

Ostin Citydealista fiseyen iPhoneeni ja diggailen siitä kovin!


Samassa kamerassa on myös makro ja laajakuvaus, hui! Ainut harmi on,et niitä voi käyttää vaan toistepäin, eli jos käännä iphonen kämeran "itseeni" päin, niin fiseye komento häipyy. Toisekseen mun phone on jumitellut ja sekoillut niin,että taitaa kohta olla aika ostaa uusi puhelin (ei enää iphonee!). Mut oon tsiikaillu, et toi kamera saattais mennä muihinkin phoneisiin, kuhan kuori on tarpeeksi ohut. Jos ei kamera toimi/mahdu uuteen puhelimeen, niin sit laitan ton myyntiin huuto.nettiin.

Tänään on härdellipäivä jälleen ollut.

Opettaja perui jo viikon alussa tän päivän oppitunnit ja piti tehdä etätehtävä (emulgaattorit). Yllättävän hyvin sain kirjoitettua tehtävän ja innostuinkin tsiikaileen muutamien kosmetiikkatuotteideni incejä ja niissä pälyileviä emulgaattoreita. Niistä ei sen enempää (ainakaan vielä).
Aamulla piti taas käydä terveyskeskuksessa näyttään mun wannabe märkärupi-psori-allerginen ihottuma- punatäplähilseilyäni. Oon nyt omituiseen ihottumaan syönyt 10päivän antibioottikuurin, joka loppuu tänään. Näpyt on hieman lieventyneet, muttei kokonaan kadonneet. Tänään kävin näyttään terkkarille ja hänen (eikä minun) mielestä tämä ole märkärupi, kuten lääkäri oli määrännyt. Noh, huomenna sitten aika lääkärille ja toivottavasti koepalan ottoon, jotta saadaan selville tämä mysteerinen tauti. Kuhan näpyt lähtis pois! Mul on niin epävarma olo näiden näppyjen kanssa. En ois uskonutkaan, kuinka epävarmaksi olo voi tällasen kanssa mennä! Salillekin ottaa tarpeeksi peittävät vaatteet ja koulussa olen kulkenut vaan huppareilla. Yi!Noi meidän maskeeraustunnit on ollut äärettömän kivoja, mut myös näin arjessa ärsyttäviä, sillä käytän ihan liikaa aikaa mm. mun luomivärien häivyttämiseen. Lopulta sit turhaannun ja annan meikin vaan olla (kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä). Myös eräs kaveri manas bileiltana, et kuinka kauan mä voinkaan käyttää aikaa ja energiaa meikkaamiseen! Sitä tekee kaiken huolella ja käyttää kaikkia mahdollisia mömmöjä ja tököttejä ja pohjustaa äärettömän hyvin, kun niin on opetettu. Weird.

Tänään sai rauhassa meikkailla (ja häivytellä) ja jopa laitella tekoräpsytkin, kun oli vapaa päivä ja olin jo aikasin herännyt ylös terveyskeskuskeikan vuoksi. Illalla sit lähdettiin Janin kanssa keilaileen Hämeenlinnaan.
Aluks meidän piti mennä Toijalaan pelaa squashia (en oo koskaan pelannut), mut kun ei mistään Hämeenlinnan kaupasta löydetty squashpalloja, niin jouduttiin peruun meidän varaus. Kaikkien Hämeenlinnan kauppojen vastaus oli sama; eihän täällä ole edes squashkenttää. Johon me; "me mennään Toijalaan pelaan". Jo pelkkä kauppiaiden katse kertoi kaiken; ei kukaan lähde TOIJALAAN pelaan squashia. Damn.
Eli sitten siis keilaileen.
Ei olla aikoihin keilailtu, kun mulla menee käsi ihan jumiin jo puolenkin tunnin keilailun jälkeen. Ja kun mun kädet on ollut tärkeet viulunsoiton kannalta, niin ollaan jätetty keilailu vähemmälle. Nyt kun ei tarvi reenata enää niin paljoo, niin voi hyvin käydä toisinaan pelaileenkin :)
Yllättävän hyvin osasin vielä vuosien jälkeenkin, sillä voitin janin 2-1 (voitin myös lämmittelykierroksen, mut jani ei laske sitä omaksi kierroksekseen).
Äsken vedin Salkkareiden ohella omatekoista kaalilaatikkoa (omnom < 3), kun Jani puolestaan nappas driveinnistä hamppariaterian. Kohta mennään keitteleen iltaglögit (ainut hyvä asia joulussa) ja mennään pelaan othelloo (jani haluu selkeesti hävitä siinäkin mulle).Voin vaan loppuun todeta, että olipa kiva päivä tänään! 

2 kommenttia:

 1. Jaaha en ookkaa tienny et täällä päin on squashia!

  ): Pärjäämisiä mysteeritaudin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on juu :D toi joku "monitoimihalli" jonkun ison hienon uuden koulun vieressä. siellä oli pari kenttää :D

   Poista