perjantai 26. huhtikuuta 2013

Duunia painaa, painaa

3. päivä töissä ja hiljalleen sitä oppii. Aika uliulimista toi mun puolesta viel on, mut kaiken tiedon ime mitä vaan voin. Muuta en voi sanoa, kun että TYKKÄÄN!

Ihanaa ja toisinaan jopa stressaava on se,että nyt oon työssä, jossa ihmiset arvostelee melko suoraan ulkoisesti. Totta kai se asiakaspalveluhenkisyys kumpuaa aina jostain ripsaria syvemmältä, mutta silti. Kuten kosmetiikka-alan opettajamme painotti, "meidän tulee laittautua joka päivä asiakasta varten". Just.No eihän siinä mitään, minä tykkään laittautumisesta. Mut siinä tulee helposti kovin kriittiseksi sitten itsekkin "voi vitsi kun pohjustus ei jatku dekolteelle saakka eikä varjostukset häivyty täydellisesti".

Ja sitten taas en tykkää kokonaan tällätystä tyylistä, eli naamalta löytyy aivan kaikkea: glittereitä, shimmereitä, valoa, varjostusta, punaa, mustaa, värejä.... joku raja sentään!

Huomiseksi ajattelin panostaa ainoastaan kestävään huulimeikkiin, sillä en ole vielä saanut huulimeikkiäni pysymään koko päivän töissä. Testing,testing siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti