lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tatuointimessut@Kaapelitehdas

Huhuijui!

Koko viime viikko on mennyt pääasiassa siivouksen parissa, koska luokan tytsyt tuli perjantaina meille viettään iltaan. Loppukiri siivouksessa sitten kuitenkin tehtiin vasta perjantaina ja kiirehän siinä meinas tulla.

Meillä on Janin kaa perus viha-rakkaussuhde. Ja se tietenkin kärjistyy aina siivotessa, kun kumpikaan ei tykkää siivota ja kaikesta ollaan eri mieltä. Lopuksi, kun olin just lähtemässä hakeen tyttöjä (hurjan siivouksen jäljiltä) huusin Janille ovelta, että pitääkö Roope (koira) ottaa sisään vai jätänkö sen yksin ulos. Jani siihen vastas takaisin huutamalla: IHAN SAMA! MEE NYT JO! < 3

Näin meillä siis.




Ennen ku hain tytöt, käväisin Ideaparkissa etsiin päiväpeittoa ja nappasin mukaan myös muutaman peruspaidan, kukkaleggarit ja uudet aurinkolasit (toinen paidoista ja aurinkolasit kuvissa). Päiväpeiton nappasin Hemtexiltä viidelläkympillä (oli viel alessa). Hirmu kalliita nuo päiväpeitteet (Pentikillä halvin tais olla satasen luokkaa). Ostin luonnonvalkoisen 100% puuvillaa peiton. Saa nähdä kauanko se pysyy valkoisena, mut sit mietin,et sen voi helposti värjätä halutessaan.

Perjantain ja juhlat oli, tuli ja meni. Ihan hirmu hauskaa oli! Olo on näin seuraavana päivänä melko hyvä, mitä nyt univajetta pääasiassa. Ihmettelen moista, sillä tuntuu että näin vanhemmiten pienistäkin alkoholimääristä tulee ihan järkyttäviä krapuloita. Not today!




Tänään sitten herättiin ajoissa siivoileen, suihkuun ja valmistautuun vuoden Tatuointimessuille lähtöä. Messut kestää pe-su, mut me mentiin vaan lauantaiksi käväseen. Messut järjestettiin Helsingin Kaapelitehtaalla, vaikkakin ymmärtääkseni aiempina vuosina ne on pidetty ihan Messukeskuksessa (mikäköhän syy?). Melko pienet messut on, mut sitäkin kirjavammat ja mielenkiintoiset. Oltiin Janin kaa kahden vaiheilla,et pitäiskö itekin ottaa nytheti tatuoinnit, mut sit päätettiin säästää moinen spontaanisuus ensi vuoteen. Kaiken kukkuraksi meillä ei ollut yhtään käteistä mukana (how stupid!), eikä kummallakaan ollut sika hyvää ideaa/paikkaa uudelle tatuoinnille. Tai onhan niitä, mut ei mitään sellasta "pikapika" tatuointi-ideaa. Ja Jani halus kämmene päälle kuvaa, mut tällä hetkellä se on kokonaan täynnä koiran hampaan jälkiä ja niiden aiheuttamia haavoja. Tatuointi voidaan siis tehdä vain terveelle iholle.




Mukaan kuitenkin lähti molemmilta freeky, mutta upeat tatuointikirjat (lisäilen kuvia myöhemmin).

Täytyy siispä ensi vuonna mennä kokeileen uudelleen onnea ja rohkeutta, joskos silloin saisi uutta kuvaa ihoon. Mut nyt tästä nousi taas niin super into uudelle tatuoinnille,et on varmaan pakko maanantaina mennä varaan aikaa. Will see, will see...



2 kommenttia:

  1. Messut on järjestetty kyllä _ainakin parina viime vuotena Kaapelitehtaalla. Ei oo ollut siis Messukeskuksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ok. en tiennyt. Avokki ja kaverini puhelivat vaan Messukeskusesta. Kiitos tiedosta! :)

      Poista