maanantai 15. huhtikuuta 2013

VÄSY

Eilen kävin lenkillä (koiran kanssa kylläkin, mikä tarkoittaa hyvin hidasta, rauhallista lenkkeilyä vielä ton pennun kanssa), Sh`bam-tanssitunnilla JA bodypumpissa. Eilen olo oli hyvä, mutta tänään selkeesti keho huutaa lepoa.
9 tunin yöunien jälkeenkin vielä väsyttää, mitään ei jaksais tehdä ja muutenkin oikein lötköpötköolo.

Tällä viikolla mulla on vain kahtena päivänä koulua (ti-ke), mutta näille vapaapäiville kyllä löytyy tekemistä senkin edestä: pitää hakee kesätöitä, tehdä muita paperihommia, lukea SANAKOKEISIIN, käydä läpi kaunesihanteiden historia-esitelmä, hommata rikosrekisteri, siivota ja tiskata jajaja....
Kyllä sitä hommaa riittää, mut jos sitä tekis vaikka ne tärkeimmät vaan ekaks.Lauantaina kätytiin Janin kaa kaupoilla Ideaparkissa. Mukaan lähti uusi puhelin; Lumia 620. Oon jotenkin tympiintyny iPhoneen ja myinkin sen serkulle 20eurolla. Takakuori rikki, 2,5vuotta vanha, laturinjohto vetää viimeisiään, mut muutoin ihan hyvässä kunnossa. En tajunnut, et moiselle ois ollut enemmänkin kysyntää, sillä usea tuttava tarjos puhelimesta jopa kolminkertaisen hinnan tohon mun myyntihintaan verrattuna. Noh, kuhan on pois nurkista.Ideaparkista mukaan lähti myös juoksuhousut (Ginasta 24,90e), koruja (kyllä, monikossa) ja kosmetiikkaa.

On niin paljon enemmän motivaatiota lähtee lenkille ja salille, kun on upeet uudenkarheet urheilukuteet niskassa! Viime viikon lopulla ostin uuden lenkkeilyhupparin, salipaidan, hikipannan(oih, kyllä) ja sykemittarin.Ostin valkoisen FT40, mikä on IIIIHANA. Mun edellinen sykemittari alko takkuileen tossa joulun jälkeen, enkä oo oikein osannut reenailla ilman tätä. Nyt on ihan eri meininki. Pitää tietenkin hieman viel enempi perehtyy ton sykemittarin ohjeisiin, esim. se kertoo mulle kuinka monta prosenttia reenistä on rasvanpolttoo, enkä oikein tiedä, millainen prosenttiluku olis ns. hyvä. Tää sykemittari toimiii myös vedenalla, eli voin lähtee uimahalliinkin näiden kanssa, jej!Nyt lopetan tän lötköilyn koneella ja siirryn tonne Janin kainaloon kattoon ruotsalaista Beck-tvsarjaa, sillä Jani tilas koko tuotantokauden taasen vaihteeks. Jospa siinä ohella oppis vaikka muutaman ihmisenanatomiasanan huomisia ruotsin sanakokeita silmällä pitäen.

Mui!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti