maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ruotsin koetta ja töitä

Huijui mikä meno taas !!

Viime viikolla tein erääseen kosmetiikkayritykseen työsopimuksen loppu kevään ja tulevan kesän ajaksi ja heti seuraavana päivänä tuli työtarjouksia muiltakin suunnilta. On se jännä, kun jonkun sopimuksen saa kirjoitettua ja asian lyötyä lukkoon, niin kaikki muutkin tarjoo samaa asiaa eri muodossa.
Mutta nyt on kesäksi töitä ja mahdollisesti myös syksyksi, ou jeah!Ironista oli myös se, että olin luvannut henkilöstövuokrausfirman kautta mennä tiskaan eräseen lounasravintolaan perjantaina. Siis minä, musiikipedagogi, joka opiskelee ja nyt vielä työllistyy kosmetiikan parissa menee tiskaan. Noh, onneks oli kiva kokemus ja älyttömän hyvä tuntiliksa.

Torstaina suunnistin sateisille Tampereen kaduille etsiin perjantaille työasua. Sinne siis meni sekin perjantain hyvä palkka. Noh, onpahan ensi kertaan valmiina tarjoilin ja tiskarin asu ja työkenkiä voin pitää tulevassa kesätyöpaikassakin.
Mukaan lähti myös muuta kivaa ja kesäistä, kuten valokuvissa esiintyvä monikirjava paita Ginasta.Ah, on se vaan mukavaa kun lumet sulaa ja alkaa oleen oikeasti ajottain lämmin. En vielä kuitenkaan ihan uskalla laittaa kaikkia talvikamppeita varaston uumeniin, ehkä sitten viimeistään vapun jälkeen.

Viikonloppu meni vanhempieni luona Uudessakaupungissa, jossa oli kevätmarkkinat. Yksi kiva koriste-esine ja karkkia markkinoilta lähti mukaan, mut muutoin aika kyssäinen tapahtuma.

Tänään tiedossa oli aamupäivällä ruotsin kokeet (toivottavasti läpi) ja iltapäivällä ekaa päivää duunissa. Kassan opettelua taitaa olla koko tää viikko, minkä aikana siis meen neljänä päivänä töihin. Viikonlopuksi veli ja sen tyttöystävä (+mahdollisesti myös kaveri) tulee meille juhlistaan heidän viime viikonloppuisia synttäreitään.Saa nähdä miten kuuppa pysyy perässä tässä kevättohinassa. On taas niin paljon tekemistä, kaikkea uutta ja jännää.
Mut nyt meen tasaan aivojani kahvilla, jotta sisäistä mahdollisimman hyvin uuden duunin kassan salat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti