lauantai 3. maaliskuuta 2012

MethodDraine Detox kehonpuhdistus

Oon jo jonkinaikaa funtsinut,et tekisin taas jonkun kehonpuhdistuskuurin tässä kevään aikana. Viimeisestä taitaa olla 1-2vuotta ja sen nautin pillereinä (suurempaa muutosta en muistaakseni edes huomannut).

ostin eilen spiritistä megaison "Karl Who"- paidan 7e.

Nyt ostin Life-myymälästä MethodDraine Detox puhdistusjuoman, joka on siis litkumuodossa ja kestää 20päivää. Näitä myydään erinmakuisina ja eri purkki niille, joilla on kilpirauhasen kaa häikkää/lääkitys. Keskustelupalstoilta luin mielipiteen,et nää "normaali" purki on tehokkaampia, mut en sit itse osaa sanoa.
Samaa ainetta löytyy myös viikon kestävällä pikukuuriilla, mut itse halusin ajan kanssa keskittyy tähän puhdistukseen.
Purkkeja oli 3 eri makua, itse toin vadelma-karpalon (ei kyl maistu noille!).
Aine sisältää myös vihreetä teetä, joka poistaa tunnetusti nesteitä. Kuurin aikana nettipalstoilla suositellaan vihreen teen juontia, mutta Life- myymälän myyjä ei kuitenkaan suositellut vihreätee- pilsujeni ottoa (noh, en ole niitä n. viikkoon muutenkaan ottanut, joten....).1 purkki moista litkua maksoi Life- myymälässä ~ 32euroa. Sisältää siis litkun 20päivän ajaksi ja sellasen mittakipon. Joka päivä tulee hyvin ravistetusta pullosta sekoittaa 1,5L vettä 12ml tuota ainetta. Kyseinen liuos tulee juoda päivän aikana.
Lisäksi päivän aikana tulee juoda n.1,5L vettä muutoinkin, yhteensä sii n.3litraa vettä joka päivä. Purkki tulee säilyttää jääkaapissa, jossa se säilyy n. 6viikkoa.Tuote lupaa vaikuttaa nesteenpoistoon, ruuansulatukseen, suolentoimintaan, ihoon ja hengitykseen positiivissella tavalla. Mahdollisesti myös painoa nesteenpoiston kautta saattaa lähteä.

Myyjä suositteli kuuria normaalin terveellisen ruokailun yhteydessä. Kuitenkin nettipalstoilta löytyy kymmeniä ja taas kymmeniä keskusteluita, mielipiteitä ja kokemuksia asiasta. Toiset allekirjoittavat lihan ja valkoisten hiilareiden pois jättämiseen, toiset syövät pelkkää kaalikeittoa kuurin ohella, toiset lopettavat tupakoinnin ja alkoholin, toiset kaiken ja toiset ei mitään. Kai tää on ihan henk.kohtainen juttu, miten kuurin haluaa toteuttaa. Pitää kuitenkin muistaa,että tässä kyseessä EI ole paasto tai ketoosiinn meneminen (kuten Lifen myyjäkin muistutti).
Itse aijon syödä normaalisti Kalorilaskurin alaisesti se ~1400 kaloria per äivä + tää kuuri. Katsellaan, kuinka tää onnistuu.
Yhdestä 1,5l annoksesta lähtee n.30kaloria (kiitos Kalorilaskurin), josta 7,3g hiilareita, 0,2g protskuu ja 0g rasvaa.Ensimmäinen päivä meni hyvin. Itse litku tuoksahti kaameelta, mut veteen sekoitettuna ei kummoisempaa. Ei hyvää, ei pahaa. Kun esim. pitää vesipulloa koko ajan mukanaan, niin litkun saa helpommin juotuakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti