tiistai 27. maaliskuuta 2012

Sininen silmämeikki (iphone pics)

Tänään peruuntui ont-ohjaus (mikä kylläkin siirtyi sitten onneks perjantaiaamulle). Perumistekstareiden kautta heräsin lopulta ja vatsa kurni niin, et oli pakko nousta tekeen aamiaista.
Toisaalta mä en millään tykkää rauhallisista aamuista, sillä mulla ne venyy pitkälle iltapäivään. Ja näitä "pitkiä aamuja" mulla on nyt tuppautunut oleen hyvin usein. Paljon kivempaa nopeesti tunnissa peseytyä, pukeutua, meikata, syödä ja suunnata ulos. Sit on valmiiks herännyt ja laittautunut uuteen päivään.


Mut tänään tylsyyttäni aloin piiiitkästä aikaa väsätä ajan kanssa meikkejä nassuun. Halusin käyttää sinistä Makeupstoren luomiväriäni, mikä kylläkin kuvissa näyttää aivan liilalta(!!!). Kyseessä on siis sähkönsininen luomiväri (terveisin Teresa, joka jätti järkkärinsä Tampereelle).... Omasta mielestäni ihan ok meikki (=ei nyt niin hyvä), mut Jani tykkäs! Harvoin se kehuu mun meikkauksia (ellen toitota ja kysele siltä), mut nyt se ihan itekin yllätty ja kehu < 33

Kokeilin myös sekoitella meikkivoiteita, sillä löysin vanhan tumman (nro3) Lumenen meikkivoidepurnukan ja kokeilin, miten se toimii yhdessä Diorin meikkivoiteen kanssa. Ne sekoittuivat hyvin yhteen, mutta lopputuloksesta tuli hieman liian tumma mun iholle. Ensi kerralla vähän vähemmän Lumenee. ps. Toi mixi luomen pohjustana oli perseestä...
Oon myös rakastunut silmäluomen sisärajauksiin! Tää on mun must- juttu nykyään, viimeistään siinä vaiheessa kun oon lähdössä ulos tai baariin. Pitäis enemmän kokeilla uusia meikkikikkoja uloskin mentäessä, kun usein sitä tulee vaan turvauduttua tuttuun ja turvalliseen meikkiin baari-iltoina. Ajattelinkin ensi viikonloppuna (jolloin vietetään miun 24-vuotissynttäreitä) kokeilla laittaa glitterluomet iltaa varten.
Eilen illalla mun pohkeet sunnuntaisesta stepistä oli jumissa, mut tänään ne on _tulessa_ !! Koko ajan, missä asennossa tahansa, meinaa tulla suonenvetoja, eikä kaikissa asennoissa pysty edes oleen. Yritän tänään venytellä pohjetta, jotta illemmalla pääsen bodybalanceen. Onneks sekin on sellanen venyttävämpi tunti, ettei ihan rääkkiin tarvi mennä. Haluaisin huomenna mennä hyvällä mielellä, hyvässä kunnossa combattiin, jonne ei kyl voi mennä, jos pohje kramppaa yhtäänkään.

Illemmalla 17.30 multa lähtee myös tukka, eli teipit pois! Sniif! Mut musta kevääksi sopii jokin virkistävä ja lyhyt kampaus, eli tekee enemmän kuin hyvää päästä teipeistä ja punasesta väristä eroon! Torstaina sitten värjäys+ leikkaus.2 kommenttia: