lauantai 24. maaliskuuta 2012

CLA rasvanpolttopilsut

Aloitin CLA-rasvanpolttopillereiden syömisen tammikuussa 2012. Oon aiemmin syönyt samankaltaisia C4-pillereitä hyvillä kokemuksilla, mutten osaa tarkemmin kertoa, miten ne pillerit eroavat toisistaan. Moni syö molempia pillereitä läpi vuoden, itse tällä hetkellä ainoastaan tota CLA.ta.

kuva


CLA on nähtävästi ainut terveellinen transrasvahappo (konjugtoitu linolihappo). Se edesauttaa rasvojen hajoamista ja polttaa sitä pois. CLA:lla on muitakin ominaisuuksia hyvinvoinnille, kuten esimerkiksi se ehkäisee ja hillitsee astmaa, allergioiota, diabetesta, sydän- ja verisuonitauteja, reumaa ja syöpää. Alituisesti tehdään lisätutkimuksia ja CLA:n hyödyllisyys- ja terveellisyyslista vaan kasvaa.

kuva


Ruuassa (maito- ja lihatuotteissa) on CLA:ta, mutta me emme normaalissa ruokavaliossa saa sitä tarpeeksi.

CLA laihduttaa, vähentää selluliittia, polttaa rasvaa, kiinteyttää ja vahvistaa lihaksia. Muista hyödyistä en itse osaa sanoa, mutta selluliitin ehkäisijänä ja kiinteyttäjänä tämä tuote on paras! Jopa avokkikin on huomauttanut selluliitin katoamisesta ja kiinteämmästä kehosta! Totta kai terveellinen ruokavalio ja liikunta ovat osasyitä tähän muutokseen. mutta mitäs nyt koko elämän olen taistellut selluliittiä vastaan ja nyt jo muutamassa kuukaudessa huomaa eron, niin en voi kun suositella kaikille!

CLA vaan on sellainen pilleri, että sitä tulee vetää jokaikinen päivä ja n.2-3 kuukaden ajan, ennen kun se alkaa vaikuttamaan. Eli jos et ole valmistautunut ja sitoutunut pillereiden syöntiin, niin ei kannata yhden purkin vuoksi moista valmistetta ostaa.

Pillereitä syödään 4kappaletta; 2x aamulla ja 2x iltapäivällä (max. 8tunnin sisään molemmat) jokaikinen päivä!! Mieluiten ruokailun yhteydessä.
Eri valmistajat tuottavat ainetta eri muodossa; kapseleina tai tippoina. Hinta riippuu paljolti valmistajasta, mutta kunhan purkin kyljessä lukee,että päiväannoksena saat pillereiden kautta 3200mg CLA:ta
CLA on sit muuten sama kun tonaliin. Toiset myy CLA-nimellä, toiset Tonalin. Ymmärtääkseni Tonalin-merkkinen CLApilsujen myyjä oli ensimmäinen markkinoilla ja käyttää myös sit tota nimeään. Tästäkin syystä kai toi Tonalin-merkkinen purnukka on markkinoiden kallein purkki. Mut mitä oon myyjiltä kysellyt, niin kaikki sanoo,et sama aine purkeissa kuitenkin on. Itse oon syönyt Leaderin ja Life-myymälän pilsuja ja seuraavaksi aijon kokeilla tota Tonaliin pilsuja.

Lisää kokemuksia saatan laittaa myöhemmin. Taidan myös hieman tarkkailla,et alanko syömään tossa ohessa myös C4:ta, jota monet myös vetää Mut mulla on nyt jo päivittäinen pilsucocktaili aikamoinen,että...
Vedän päivässä; 4x CLA, 2 Möllerin kalanmaksapilsuja, 1 merilevän, 1 d-vitamiinin, 1 monivitamiinin ja silloin tällöin vihreeteepilsuja ja b-vitamiinia.

6 kommenttia:

  1. choose numerous softwares that are capable enough to satisfy your necessities.
    The goal with a funny picture is to have the photograph be almost a blank
    canvas for you to put the punch line on.
    Many of the paintings have a tendency to use a signature in order to improve a funny message that's shown in the photo.

    Look at my homepage ... video.afrivideo.net

    VastaaPoista
  2. People are very interested to watch the latest crime news.
    Indeed, internet is the best source of because it is
    easily accessible and fast. "The boys said they'd been out collecting frogs when something approached from the saw grass.

    Also visit my site - Latest Daily News

    VastaaPoista
  3. To subscribe, visit the magazine's web site and click on their 'subscribe' button. My grandma can really feel vindicated at such a claim,she's been saying this all my life.
    Avoid burnout by mixing up your exercises so that you will stay interested in doing them.


    Here is my homepage: demo.socialengineexpress.com

    VastaaPoista
  4. You will find the most updated news being uploaded or published in blogs and celeb news sites.
    You can give tips to the workers in the salon, restaurants where the
    star visit frequently. This is why the said Albanian gossip thashetheme celebrity news blog page is written in Albanian '.

    Also visit my web site latest celeb news

    VastaaPoista
  5. Right here is the right site for anybody who wants to understand this topic.
    You understand a whole lot its almost tough to argue with you (not that I personally would want toÖHaHa).
    You certainly put a brand new spin on a topic that's been discussed for ages. Great stuff, just excellent!

    my web page Biotech Services

    VastaaPoista
  6. An impressive share! I have just forwarded this onto a friend who was conducting
    a little homework on this. And he actually bought me lunch due to the fact that I discovered
    it for him... lol. So let me reword this.... Thank YOU for
    the meal!! But yeah, thanx for spending some time to discuss this topic here on your internet site.


    my site ... Food Biotechnology

    VastaaPoista