tiistai 16. heinäkuuta 2013

16072013

Tänään nukuttiin taasen pitkään, aah. Tai mikä nyt on pitkään kellekin, meillä ihan viimeistään 10 ylös. Aamupalan ja lenkin jälkeen pitkä suihku, jossa punaisen rantakuntoon lähes koko kropan. Kuorin, sheivasin,pesin ja kosteutin. 
Kun viettää tällaista rauhallista aamua, tulee tietenkin kiire sitten kun on niitä aikatauluja. Ja mä oon sellaisia ihmisiä, jotka on aina myöhässä. Byyhyy, elämä on! 
Siitä sit pikameikit (mitkä menee tietenkin täysin pieleen just sillon kun on kiire) ja auton nokka kohti Hämeenlinnan poliisiasemaa ja uutta passia hakemaan.
Onneks homma hoitu todella nopeaan. 

Siitä sit nälän kouriessa vatsan pohjia suunnattiin keskustaan Wok'in nimiseen wokkiruoka ja sushipaikkaan. MUMS! Olin päättänyt jo etukäteen ottavasi sushiannoksen, mut noi nuudelia ja wokitkin himoitse niin,et täytyy taatusti käväistä siellä uudestaankin! 
Pikaiseen käväistiin sapuskan jälkeen Hennesissä, mistä ostin uudet-vanhat aurinkolasit edellisten Roopen pureskelemien lasien tilalle. 

Iltapäivällä käväistiin Laattapisteellä, josta kai tilataan remppaan vessaan (uusi jeah). Siellä vierähti tovi jos toinenkin, minkä jälkeen Mäkin kautta (Jani ei susheja suostunut syömään) ja Ärrän (leffa ja Twisteri) kautta himaan.

Äsken lopetin Anna Karenia-leffan katsomisen ja kohta alan taas varmaan kolmatta-neljättä päivää siivoan vaatehuonettani. YÖK! Jopa ikkunat voisin mielummin pestä kun siivota munvaatekaappeja....

Huomenna tämä neiti taitaa tehdä yllätti ja lähtee käväseen Vantaalla Jumbo-ostoskeskuksessa. Saa nähdä osaanko ajaa sinne omin päin :D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti