perjantai 19. heinäkuuta 2013

2. viikko Methoddrain Detoxia takana

Jaahas ja nyt ollaan jo paremmalla puolella tätä puhdistuskuuria. Itseasiassa alkaa oleen tyhjä-fiilis,että viikon päästä ei enää tarvikaan täyttää joka aamuista 1,5litran limsapulloa vedellä ja tolla detoslitkulla.
Mut tää 2 viikkoa tuntuu myös äärettömän pitkältkä (kuten aiemminkin). Ihan kun olisin ollut jo monta kuukautta tällä kuurilla eikä tää loppuis koskaan.

Kuten tossa viikko sitten kitisin,että pitäydyin siinä, että alkoholi, tupakka ja kahvi on iso nöynöy, mutta muita "huonoja raaka-aineita" kuurin suhteen olen välttänyt.
Mitä pitemmälle tätä kuuria ollaan menty, sitä enemmän oon painottanut ja kiertänyt sanaa välttää.

Esimerkiksi: olen nyt 4 edellistä päivää syönyt ulkona ja syönyt tuotteita, joita olisi pitänyt välttää.
Eilen sitten tein vielä illaksi broileria ja kasviksia. Vaikka oon kiertänyt kuurin ohjeita, niin vatsa on toiminut paremmin kun tolla ekalla viikolla. Niin, sitten vedin broilerit nassuun ja siitä se sit alkoikin. Kävin eilen 7 kertaa isolla hädällä, kun vatsa kiersi ja väänsi koko illan.
En tiedä innostuko vatsa, että nyt on outoja ruoka-aineita ja kuuri meni sekaisin vai oliko ruuissa sen verran kuituja ja muita vajaita vitamiineja, että vatsa tykkäs. Eli en tiedä oliko toi hyvä vai ei.
Kun tän kuurin aikana on todella tärkeetä muistaa saada tarpeeksi kuituja (pitää vatsan toiminnassa ja aineenvaihdunnan käynnissä).

Noh, kuurilla pyrin pitäytyyn edelleen, mutta omalla tavalla. Kiellettyjä ruoka-aineita pyrin edelleen välttämään, mitä nyt mahdollisesti lauantaina äidin juhlilla tulee nautittua hyvää valkkaria lasin tai muutaman.Muutos koko kuurin aikana / Muutos verrattuna viime viikkoon

Paino: - 2,9 kg / - 0,5kg
         
Mitat;
V. alli: - 0,5cm/ - 0,5cm
O. alli: - 1cm / - 1cm 
Rintojen alta: - 1cm/ -
Maha: - 2cm/ - 1cm
V.reisi: - 0,5cm/ - 0,5cm
O.reisi: -1cm/-
V.pohje: - / -
O.pohje: - / -
Muuta: -
 
13. päivän syömiset
- Alpro soya tummasuklaavanukas
- Iso sushilautanen (12 sushia) ja Vitamin Water (tiedustelin etukäteen ravintoloitsijalta, että onhan annos täysin maidoton ja gluteeniton ja hän teki pyynnöstä moisen annoksen. Muitaakseni 2 sushissa oli joku majoneesihötskä, joten se muuteettiin).
- Twister-mehujää
- 2 x juurespihviä (Apetit) ja kokeilin paneroida tofua, mutta en pystynyt itse syömään, niin syötin Roopelle
- Cashewpähkinöitä ja rusinoita
- 2 kananmunaa öljyssä paistettuna
 
14. päivän syömiset
- 2 kananmunaa öljyssä paistettuna
- Little Miracles- vihreäteejuoma ja Picnicin kana-bbq-patonki
- 2 maissintähkää uunissa lämmitettynä
- 3 Uotilan ruisleipää kevytlevillä ja kylmäsavulohella

Vajaa viikko vielä edessä. Saa nähdä, miten toi lauantain valkkarilasit masuun ja kehoon vaikuttaa.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti