keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Biotherm Celluli Eraser

Toisena selluliittituotteena käytin Biothermin Celluli Eraser- voiteen, jota niin Sokoksen myyjä kuin myös meidän kosmetiikkaliikkeen työntekijät suosittelivat.


Voide on semihintainen (siinä 40-50euron luokkaa), riittoisa, nopeasti imeytyvät ja silottava tuote. Tätäkin tuotetta käytin hieman liikaa (kuten edellistäkin Biothermin tuotetta). Toisekseen pidin muutamia taukoja tämän tuotteen kohdalla: oli liikaa stressiä, turhautuneisuutta, reissailua, ym. Joten parhainta mahdollista tulosta/mielipidettä en voi antaa, sillä en yksitoikkoisesti aamuin-illoin jaksanut kyseisen tuotteen kanssa sotkea.

Vaikka mulla olikin noita taukoja, niin voin itse myös todeta tuotteen todella hyväksi! Vaikkei se ihan heti ja suoranaisesti selluliittia poistanutkaan, niin iho on todella paljon pehmeämpi, kiinteämpi ja ehkä jopa tätä kautta selluliitittomampi(!!!?).

Aluksi käytin tuotetta hyvin moneen paikkaan (ei siis ihme, että tuote vähänkuin "loppui kesken") ja loppupuolella ajattelin keskittäväni tämän selluliittivoiteiden kokeilun pääasiassa reisiin ja pakaroihin. Vatsan alueelle sit extrana ehkä joskus tulevaisuudessa.

Tuote oli todella samankaltainen kun edeltäjänsä Celluli Laser Intensive Nightselluliittivoide. Tämä liikkui ehkä hieman paremmin iholla, mutta kuitenkin imeytyi melko nopeasti (toisinaan oon saanut vatkata ja vataka voiteita, eikä ne meinaa millään imeytyy). Kuitenkin sain sen verran vaivata, että pintaverenkierto iholla kiihtyi (iho hieman punotti), mikä myös edistää selluliitin vähenemistä.

Nyt on kyseinen tuote käytetty loppuun ja paininkin todella kauan seuraavan ongelman kanssa: ostanko uudestaan tätä hyvää selluliittiainetta vai kokeilenko jotain uutta?

Biothermin selluliittisarjaan kuuluu myös vielä yksi selluliittivoide näiden kahden edellisen (Celluli Eraser ja Celluli Laser Intensive Night) lisäksi: Celluli Laser; Slim. Code.

Tämä kolmas tuote on täsmätuote ja ainoastaan vatsanalueen kiinteytykseen ja selluliitin poistoon. Ihmettelin kovaan ääneen kaikille, miksi!? Yötuoteen (Celluli Laser Intensive Night)ja 24htuotteen (Celluli Eraser) erot kyllä tajuan, mutta mikä tämä tällainen "täsmätuote" on? Mitä jos minulla on eniten selluliittia reisissä ja haluan ne timmiksi ja kohdistan tämän tästä tuotteen sinne? Onko se väärin?
Sokoksen myyjä ei (eikä myöskään meidän työntekijät) osanneet sanoa eroa. Molemmat vain suosittelivat Celluli Eraseria eniten, ymmärtääkseni kummallakaan ei ollut käyttökokemuksia tästä täsmätuotteesta (Celluli Laser; Slim. Code)

Äh, no kuitenkin ostin tämän kolmannenkin Biothermni selluliittivoiteen kokeiluun. Siitä paremmin, kunhan olen testaillut. 

Celluli Eraserin INCI:


Näistä Biothermin tuotteista selkeesti parhain. Missä näistä tuotteista on parhain INCI- en tiedä. Tässä tuotteessa on selkeiten pintaverenkiertoa aktivoivat ainesosat melko korkealla (kofeiini, sitruunaöljy, ginkgo bilboa), kun taas mm. Night-voiteessa on pääasiassa pehmentäviä ainesosia.

Myös tässä, kuten muissakin Biothermin sellutuotteissa, on jonkinlaisia hippusia. Ei kuitenkaan mielestä niin paljon/isoja, kun taas tuossa Night-tuotteessa (weird).Tuote levittyy hyvin, imeytyy (muttei liian nopeasti, eikä ala rullautumaan pois (kuten jotkut markettien halppistuotteet)), pehmentää, silottaa, riittoissa, hintalaatusuhteeltaan melko kohtuullinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti