keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Möksällä


Oltiin siis ti-ke Mökillä tuolla Virtojen synkissä metsissä sivistyksen tuolla puolen (pahoittelut Virroilla ja Kurussa asuville kielenkäytöstäni).

Kunnolla saatiin rentoutua ja lomailla, vaikka oltiinkiin siellä käytännössä yksi kokonainen päivä (2 puolikasta päivää).
Tässä joku päivä kirjoitan tosta Detox dietin loppumisesta (sen myös kruunas jotenkin kivasti tän päivän lasagne ja mättökarkkipussi > on taas NIIN puhdistautunut olo. yök.).

Huomenna aikomus ois mennä Hämeenlinnaan kasvohoitoon, AH potenssiin 100 !!
Varasin ajan iltapäiväksi, joten saan myös nukkua pitkään. En taas tiedä mikä oikein on, onko nyt toi yltiöpäinen hiilareiden määrä, menkat ja/tai uusi migreenilääkitys saanut Teresa- neidin niin sekaisin,et voisin vaan nukkua, nukkua ja nukkua. 
On myös ollut niin kiire koko ajan,etten oo edes lenkillä ehtinyt Roopen kanssa käymään. Koko ajan pitää mennä ja tulla (se Kreetan loma tossa noin viikon päästä tulee siis todellakin tarpeeseen).

Toisekseen oon tän illan jumittanut netissä etsien meille jouluksi 2013 mökkiä Leviltä. Khyllä! Nyt jo pitää nopiasti suunnitella JOULUN suunnitelmat ja tehdä varaukset, ettei sit jäädä rannalle ruikuttaan. Viime joulu oltiin Levillä ja koska siellä oli NIIN ihanaa ja upeeta, lähdetään sinne nähtävästi tänäkin vuonna isommalla porukalla.

Vielä kolmanneksi asiakseni (?) hehkutan syksyn alkavaa häämöttämistä. OIH! Mä oon niin korviani myöten syksy-ihminen ja rakastan siinä aivan kaikkea. Kesä, kuumuus, makkarat, jäätelöt ja kaikki muutkin on ohi ja alkaa syksy <3

Ei mulla mitään muuta oo. Ei mitään järkevääkään oikein. Kuvia nyt tulee, kun uuden iPadin myötä oon alkanut päivittään Instagramiakin useammin (loooove instagram ! ). 
Minut löytää Teressa88 nimimerkillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti