torstai 4. heinäkuuta 2013

MethodDraine Detox summer 2013

Hähäää !!

Tättärää ja näin se neiti aloitti  kesän 2013 Methoddraine Detox- kuurin. Oon kyseisen kuurin juonut kaksi kertaa jo ennestään, eli 3. kerta se toden sanoo vai kuinka?

Infoo niistä täältä, täältä, täältä  ja täältä.Mua on himoittanut tää kuuri jo aikaisemminkin, mut koska oon ollut ehkä hieman eksyksissä itteni kanssa, niin en oo viitsinyt lähtee ittee rääkkään tällaisen takia. Oon kuitenkin pikkuhiljaa tulossa tasapainoon, niin ajattelin kokeilla tätä tämän mun innostukseni voimin.

Kertauksena:

Kuurin voi ottaa joko litkuna juotavana tai pillereinä. 1 litkupullokuuri kestää n.21 päivää, ja litkuja löytyy 3 eri makua. Muistaakseni 1 näistä litkuista soveltui kilpirauhasen vajaa-/ylitoimintaa sairastaville (pillereistä en osaa sanoa).

15ml pullon  litkua sekoitetaan joka aamu 1,5l vettä. Tämä seos tulee juoda seuraavan päivän aikana. Monelta olen myös kuullut,että likun tulisi juoda iltapäivään mennessä. Litkua ei kuitenkaan kannata kiskaista yhdeltä huikkaisulta, sillä 1,5l nestettä on liikaa, minkä kautta myös kaikki tarvittavat hyvät ravintoaineet huuhtoutuvat litkun mukana pois kehosta. Eli kunhan siinä iltapäivään mennessä on litkinyt juoman.

Tämän litkuseoksen lisäksi tulee juoda 2-3litraa vettä (tästäkin syystä kannattaa olla seos juotuna iltapäivään mennessä, että kerkee myös kepeesti juomaan tuon muunkin nesteen päivän aikana, ilman että kiskoo litrakaupalla vettä muutaman tunnin sisällä just ennen nukkumaan menoa).

Kuurin voi vetää normaalin ruokavaliosi ohella, mutta ihanteellinen puhdistuskuuri olisi, että välttäisit gluteiinipitoisia tuotteita, punaista ja valkoista lihaa (kalaa saa syödä), alkoholia, kofeiinia, sokeria, tupakkaa ja huonoja rasvoja.
Kuurin tulisi sisältä paljon kasviksia, hedelmiä, marjoja, kalaa, gluteiinittomia vijatuotteita ja hyviä rasvoja (öljyt, pähkinät, siemenet, kananmuna, soijatuotteet, ym.).
Maitotuotteita ei suositella, sillä ne voivat vaikeuttaa kehon puhdistumista (ite en oo viel ihan 100-varma, miten tämän asettelen kuuriin: ehkä saatan joitain juustosalaatteja silti napsia kuurin aikana).

Kuurin voi tehdä itselleen parhaimmalla tavalla ja samalla saa aineenvaihdunnan liikkeelle tän litkun ansiosta. Litku sisältää ainesosioa, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja näin ollen kehon puhdistumista.

Kuurin aikana kannatta liikkua, mutta varoen. Varsinkin, jos vetää kuurin täysillä ja ohjeita armottomasti noudattaen. Liikunta laittaa kuona-aineet entistä enemmin liikkeelle.

Kannattaa myös varautua ramppaamaan vessassa kahtakauheammin vaikka joisi muutoinkin paljon vettä päivittäin.

Kuurin jälkeen kannattaa hiljalleen siirtyä normaaliin ruokavalioon (jos siis on tehnyt suurempiakin muutoksia omaan arkiruokailuun). Näin mahdollinen painonpudotus, turvotus ja hyvä olo pysyvät aisoissa.
Ihanteena on, että kuureja nautitaan 1-2 kappaletta, minkä jälkeen voidaan halutessa tehdä Slim-kuuri, mikä on muistaakseni hieman lyhyempi kuin nämä puhdistuskuurit.

Tulen ottamaan mitat kuurin alussa ja lopussa. Katsotaan missä mennään ja miten jaksan tämän kuurin loppuun asti trampata.

1. päivän syömiseni:

- aamupalaksi turkkilaista jogurttia, kiivi ja 1/2 ananspurkki


- lounaaksi riisi-pakastekasvis-tonnikala sekoitus
- välipalaksi 1/2 ananaspurkki, n.20g hasselpähkinöitä, n.10g manteleita ja makuvesi
- iltapalaksi 2 rypsiöljyssä paistettua kananmunaa + tomaatti ja 1/2 avokado
- illalla öljyssä paistettua kuhaa n.300g ja Vitamin Well- juoma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti