keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Biotherm Celluli Laser Intensive Night

Ostin Hulluilta päiviltä (muistaakseni) ison purkin Biothermin Celluli Laser Intensive Nightselluliittivoidetta, jota laitetaan ainoastaan iltaisin vaikuttamaan yön ajaksi.

KUVA

Pari päivää sitten kys. tuote loppui ja kävin ostaan uutta tilalle ja päädyin myyjän suositusten mukaisesti ottaan yhden toisen Biothermin selluliittivoiteista. Otin myös siksi toisen tuotteen, että pystyn hieman vertailemaan niiden käyttöä ja kokemuksia sekä incejä.

Mutta nyt käyn ensimmäiseksi tämän vanhemman tuotteen, eli Celluli Laser Intensive Night selluliittivoiteen.

Kyseessä on melko nopeasti imeytyvä kosteuttava geelivoide, ei jätä tahmeaa pintaa. Voide rajoittaa rasvojen varastoitumista, muotoilee ja kiinteyttää vartaloa. Aktivoi nestekiertoa, poistaa turvotusta ja keventää vartalon linjoja. Geelin seassa oli glitterhippusia, jotka oli toisaalta turhia, kun tuotetta tuli käyttää siis iltaisin (oon myös huomannut,et jokaisessa Biothermin selluliittituotteessa on jonkinlaisia kultahippusia). Jos kuitekaan ei sitten heti aamulla hypännyt suihkuun, saattoi hippusia ihailla esim. niiden kanssa kimaltelevan auringon alla.

Itse käytin tuotetta runsaasti- aivan liikaa. Tuotteen ois pitänyt kestää vielä kauemmin, mut minkäs teet kun on tällanen hätähousu. Käytin tuotetta pääsääntöisesti reisiin, takapuoleen ja vatsan alueelle.

Ihon pinta tasottui ja iho oli sileä.
Suuremmoista vaikutusta en nähnyt, en ainakaan vielä. Mutta nämä selluliitti tuotteet kuitenkin ovat sellaisia, joita tulisi käyttää pitempäänkin kun vaan kuukauden päivät.INCI

AQUA
DIMETHICONE - pehmentävä aine
GLYCERIN - humektantti
BUTYLENE GLYCOL
GLYCERYL STEARATE
OCTYLDODECANOL
MYRISTYL MYRISTATE
ELAEIS GUINEENSIS OIL
CAFFEINE
HYDROGENATED POLYSOBUTENE
CETYL ALCOHOL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti