tiistai 10. heinäkuuta 2012

Helsinki 6.7- 7.7.2012

Eli oltiin pe-la yötä Helsingissä Omenahotellissa äidin kaa < 33

Pääasiassa mentiin shoppaan sinne viimeisiä aleja pois, mutta koska äiti tylsistyi hyvin pikasesti shoppaamiseen, oli muistettava myös viihdyttää tuota reissun osapuolta. Käytiin tsiikaileen Helsingin keskustaa ympäri-ämpäri, varsinkin kun oma hesa-tuntemus on hyvin hanurista (olematon). Kävelin kerran Forumilta n.40minuuttia Kamppiin ja näin ollen oletin, että Kamppi sijaitsee monen kilsan päässä keskustasta. Arvatkaa mikä ihmetys oli, kun huomasin kuinka lähelllä Kamppi Forumia oikeesti on!! :DDDD

Käytiin Tuomiokirkolla, Eduskuntatalolla ja kauppatorilla sekä muutenkin käveltiin kaikki pikkukujat läpi.

Ensimmäisenä päivänä tuhosin mun Cityshoppari etuudet Picnic- kahvilaan, josta löytää mahtavia salaatteja (myös vähäkalorisia, eikä mitään majomättöjä). Illalla väsyneenä haettiin Alepasta juustoja, hyviä leipiä/bageleita, viinirypäleitä, sidukat ja painuttiin hotellihuoneeseen nukahtaan safkojen ääreen.


Tokana päivänä heitettiin aamulla tavarat Rautatieaseman lokeroihin, jotka on tosi käteviä tällaisille kaupunkireissuille (4e/24h). Ennen ku äiti lähti junalla kohti Turkua käytiin vielä syömässä Forumilla sijaitsevassa Kiila- ravintolassa ja Teresa sai siellä pitkään himoamansa valkkarin (ei kyl ollut maailman parasta valkkarii).

Äiti lähti n.3tuntia ennemmin ku ite, sillä jäin vielä kierteleen viimeisiä kauppojen aleja ja nauttimaan Helsingin ihmisvilinästä. Alan tykkään Helsingistä enemmän ja enemmän. Oli melkein turhauttavaa tulla takaisin Tampereelle, kun meno on aivan toista luokkaa. Noh, toivotaan että joku/jotkut tuttavat ja sukulaiset muuttaa tuonne etelämpään päin, kehäkolmosen alueelle ja mie pääsen tiuhemoaan vieraileen :)

 Tässä ostokset. Kuvista puuttuu Selectedistä ostettu takki ja Zarasta ostettu juhlamekkoa (ehkä niistäkin saan myöhemmin jotain kuvaa). Miks nää kuteet näyttää tälleen tylsästi kuvattuna niin tyhmiltä? Päällä nimittäin nää on tosi UPEET! Mieltä jäi vielä kaivertaan Zaran muutama kassi, mut oon jo saanut puhuttua taidokkaalle tädille, et se vois väsätä ompelutaidoillaan samankaltaisen kassin mulle :)

Hame Veromoda

Hame Zara

Paita Zara

Huivi H&M
Paita Weekday

Jakku H&M

Paita Monki

Paita Monki
Toppi Monki

Biksu alaosa Weekday

Neule Zara

Sandaalit H&M, Päähuivit Ninja


Nyt oon ähkynä pizzasta ja lähden pakkaan autoa. Nokka ekaks kohti Tamperetta ja reenejä ja sen jälkeen Uuteenkaupunkiin porukoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti