tiistai 17. heinäkuuta 2012

Tragus särkee

Nyt on 5 päivää mennyt tragus- lävistyksen otosta. Aamuin illoin pesu lämpimällä vedellä ja siibä ohessa pientä korun liikuttelua. Jostain luin ettei korua kannata pyöritellä ettei iho mee rikki,vaan edestakaisin liikutella. Ite tein 2 päivää edestakaisin ja sit aloin myös pyöritteleen.

Muutoin on mennyt todella hyvin korun kaa,mut tänään sitä särki oikein todenteolla!
Ok,voin mainita,et ite loin velttoileen ton hoidon kanssa ja uskon et tää särky johtuu siitä (ainakin osaksi).

Eilen kävin parturilla värjään ja leikkaan tukan, mikä saattaavaikuttaa negatiivisesti läväriin (vaikka kehotin kampaajaa varoon tuoretta läväriä). Sit pidin päivän aikana muutaman kerran oik. korvalla handsfree-kuuloketta,mistä korva ärtyi kovin. Oon myös häplännyt korua ja käyttänyt kosmetiikkaa (hiussuihke),mistä tuore läväriä EI diggaa.

Äsken kävin suihkussa ja runkkasin koru normaalisti. Sit alko hullu särky! Särky heijastui takahampaisiin ja syvälle korvakäytäviin saakka! Auts!

Otin buranan ja melko äkkiä se auttoikin. Nyt vaan pitää olla extra-tarkka ja ottaa itteänsä niskasta kiinni ja hoitaa lävistys kuntoon.

Paraneminen vie kyl sen 6-12kk, ja se saattaa särkee/oireilla siinä välissä moneen kertaan. Mut et tässä alussa nyt ainakin olis extra tarkkana.

Moni netissä suositteli suolaliuosta lävärin pesuun,joten ajattelin ite mahd huomenna kokeilla.

Nyt yritän oll koskematt koruun ja alettua nukkumaan vasemmalla kyljellä ettei lävistys ollenkaan ärtyynny.

Jos viel huomenna särkee,niin käy kysekeen asista joltain lävistäjältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti