sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kräuterhofin selluliittivoide

Ostin Kokkolan yhdestä terveys-kaupasta tarjouksessa silmiini osuneen Kräuterhof anti-cellulite gel selluliittigeelin kokeiluksi. Edelliset voiteet kun juuri ehtivätkin hupenemaan.

Kyseisetä tuotteesta ei paljoakaan löytynyt netistä, ei ollenkaan kokemuksia (ainoastaan siis jälleenmyyjien markkinointeja).
Ohjeet voiteeseen ovat yksinkertiaset niin netissä kuin purkin kyljessä; hiero geeliä halutulle alueelle aamuin illoin. Termostaattinen lämmittävä vaikutus.Tuotetta purkissa on törkeen paljon, joten tuo 16.90e(?) mahtipontinen purnukka riittää varmasti pitkälle syksyyn, vaikka jaksaisinkin aamuinilloin tuotettta itseeni hangata. Itse mömmö oli vaalean sameaa, mutta törkeen hyväntuoksuista ainetta! (sitruunaruoho). Olisin voinut syödä tuotetta suoraan purkista!

Ensimmäisenä iltana tuotetta kokeilessani ajattelin laittaa tuotetta kunnolla (kuten usein selluvoiteita. joku psykologinen tarkoitus; mitä enemmän tuotetta, sitä sileämpi ja selluliitittomampi iho?). Joten ronskin ottein hieroin kunnolla ainetta aluksi reisiini. Reisiin- takapuoleen ja vatsaan. Siinä mun normaali selluliitti-mättäily.

Kun olin päässyt vatsan kohdalle, reisissä alkoi pieni kihelmöinti. Mainittiinhan tuotteen kyljessä lämmittävästä vaikutuksesta. Pian kuitenkin huomasin, että tuo "lämmittävä vaikutus" muuttui pienessä hetkessä polttavaksi kivuksi. Siis mun reidet, takapuoli ja maha oli TULESSA.

En voi sanoin sitä paremmin kuvata. Kuin istuisi kuumalla hellalla tai kuin joku liekinheittimellä tuikkais sua vatsaan. Ihan hullua! Tuotetta oli tietenkin joutunut käsiini, ja vaikka kävin n.15min päästä peseen kädet, niin käsiä ja varsinkin ranteita kihelmöi tuskaisesti.

Huomasin, että kun pysyi paikallaan tai yritti mennä nukkumaan, kuumuus vain paheni ja olo oli tukala. Kun taas pysyi pienessä liikkeessä, niin polttava tunne hieman hävisi, muttei kokonaan. Kello alkoi olla jo puolen yön paremmalla puolella ja yritin väkisin mennä nukkumaa. Turhaan.

Polttava tunne vain kiihtyi ja kiihtyi ja teki vaan mieli melkein itkeä. Niin hirveetä se oikeasti oli! Pelästyin ihan törkeesti moista reaktiota. N. 20-30minuutin kitkuttelun jälkeen päätin pestä aineen pois ja juoksin suihkuun. Täällä kivitalossa on prkln kylmä, joten napautin suihkun aluksi lämpimälle kun tärisin hulluna (sisältä on tulessa, mut ulkoisesti jäässä). Mutta ei! Lämpimästä vedestä tuo mömmö alkoi aina vaan enemmän ja enemmän polttelemaan, enkä voinut olla lämpimän suihkun alla. Hanat piti kääntää jääkylmälle, ennen kuin sain pestyä saippuan kanssa mömmöä pois kehostani. Tässä kohtaa meinas kyllä jo ihan oikeasti paniikki iskeä. Mitä tää on!

Kun sieltä jäisestä suihkusta tokenin ja sain uudet puhtaat vaatteet (epäilin,et normi yöpaitaan olis jäänyt jämiä moisesta tulisesta aineesta) olo alko helpottaan. Paikat kihelmöi vielä, mutteivät olleet tulessa. ThanGod! Lopulta nukahdin n.20minuutin jälkeen Janin paijailuun, sillä se sääli mua, kun pelästyin niin älyttömästi moista tapahtunutta.

Aluksi meinasin heittää tuotteen roskiin, mutta halusin kuitenkin vielä ainakin kerran kokeilla tuotetta uudestaan.

2. kerralla laitoin ainetta muovihansikkailla. Hansikkaat värjäytyivät heti keltaisen ruskeiksi, eikä niitä sen jälkeen tehnyt mieli käyttää uudestaan. Hansikkailla oli myös melko vaikeeta levittää tuotetta. Tällä kertaa laitoin tuotetta hyvin vähän. N. 2-3 pientä nokaretta per reisi/maha ja vielä vähemmän pakaroihin. Kihelmöinti alkoi, mutta ei niin massiivisena kuin ensimmäisellä kerralla. Kihelmöinti oli edelleen mielestäni inhottavan tuntuista, mutta se loppui n.20-30minuuttia laitoin jälkeen. Iho oli sileä ja kiinteä aineen laitoin jälkeen.

3. kerralla laitoin ilman muovihanskoja. Olin vain hyvin tarkkana, ettei tuota ainetta vahingossakaan joutunut muualle, kuin kämmeniin ja haluttuun sellu-paikkaan. Laitoin ainetta saman verran, hyvin pienesti, kuten 2.kerralla. Heti kun olin saanut voiteet levitettyä, juoksin vessaan pesemään kädet huolellisesti saippualla. Nyt muualla kun halutuissa sellu-paikoissa ei kihelmöinyt. Tuote jälleen kihelmöi ja huomasin, että mitä kauemmin ainetta hieroo tiettyyn paikkaan, sitä suuremmin aine reakoi ja kihelmöi. Jälleen n.20-30minuutin kuluttua kihelmöinti kuitenkin hävisi kokonaan.

Nyt en oo ainetta muutamaan päivään ehtinyt laittaa, mutta aijon jatkossa vielä kokeilla purnukan tuotetta ja tsiikailla, onko se moisen vaivan väärti.

Onko kukaan muu kokeillut tai kuullut tuotteesta mitään? Ruusuja/risuja?


3 kommenttia:

 1. Ostin tuota samaista tänään ja päätin heti kokeilla. Käteni ei saanu minkäänlaista reaktiota vaikken ihan heti niitä pessytkään. Laitoin myös suht rutkasti reisiin ja pakaroihin ja kyllä polttelee, mutta itselleni se on miellyttävää kun ääreisverenkierto on todella huonoa ja paikat on aina jäässä niin hieman helpottavampi olo kun on oikeasti LÄMMIN.

  Riippuu kai ihan henkilöstä miten pitää lämpöä ja sinulla se ei tainnut olla kovin miellyttävää. Mulla tuo polttelu alkoi hellitä jo 10min jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä! Niin kai se eri ihmisillä vaikuttaa eri tavalla, kuten mikä tahansa tuote. Mulla ekat kokemukset eivät joo olleet hyviä ja edelleen pienellä varauksella tesmailen tuotetta.
   Itsellä myös tosi heikko ääreisverenkierto ja aluksi hymähtelin,et tulee mulle just tarpeeseen tämä "lämmittävä voide", mut juu ei ihan mitä ite olin ajatellut.
   Mut hyvä et tuote passaa sulle! Itekin viel varoen käytän tuotetta silloin tällöin ;) sellulite free, hope.

   Poista