keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Suihkurusketus

Olin ostanut Citydealista yhteen Tamperelaiseen paikkaan suihkurusketus lahjakortin koko vartalolle. Ite oon aiemminkin käynyt moisessa rusketuksessa ja tykännyt kyllä paljon! Ja kun itse oon auringossa palavaa tyyppiä, niin parempi vaihtoehto toi on rusketuksen hankkimiseksi, kun että saan saman bruunan rannalla ihosyövän lisäksi.

älä laita tissiliivejä heti SR jälkeen, jos vaan voit ettei jää rajoja, kuten kuvassa ;)

Varasin ajan noin viikkoa ennen, ja aikoja ymmärtääkseni heille oli hyvin tarjolla. Kyseinen putiikki käyttäää Fake Bake- nimistä rusketusainetta, joka omaan nenään ainakin tuoksui hyvältä. Aine ei ollut liian tahmainen tai valuva, kuten aiemmat kokeilemani SR- aineet.

Olin kuorinut ja kosteuttanut öljyttömällä rasvalla koko kehoni huolellisesti aiemmin. Jotkut ovat suositelleet, että rasvais vielä juuri (n.30-60min) ennen SR:ssa käyntiä kehonsa rasvalla, jotta lopputulos olisi parempi. Itse aina teen näin.
Kävin eilen sokeroinnissa, ja joka paikassa varoitellaan, ettei sokeroinni jälkeen saisi mennä suihkurusketukseen, solkkuun tai muutoinkaan kuoria kehoa muutamaan päivään operaation jälkeen. Tietoisesti kuitenkin päätin uhmata varoituksia, sillä sokeroinnista oli hieman yli 24h, kun menin tuonne rusketukseen. Iho oli yön aikana ihan hyvin ehtinyt elpymään sokeroinnin rasituksista, mutta pientä punaisuutta ja arkuutta oli vielä huomattavissa varsinkin kainalon iholla. Eli suosittelen kuitenkin kaikkia odottamaan sokeroinnin tai vahauksen jälkeen ainakin 48h ennen suihkurusketuksen/ym ottoa.

Pääsin putiikkiin, ja siellä minua oli vastassa tatuoitu, isomman kokoinen mies (tiskin takana), koira ( < 3), naistatuoija ja tatuoitava. Mies pyysi, että seuraan häntä ja hän opasti minut huoneen toiseen päähän, jossa suihkurusketus tehtiin ja pyysi riisumaan. Siinä kohdassa nielaisin ja mietin hiljaa mieleesäni, että "ei kai toi mua suihkuta?!". Kyllä. Minut juuri suihkurusketti mies! En ollut edes ajatellutkaan, että mies suihkuruskettaisi minut! Mutta mitäs siinä tehdä? Kiljua ujona, ettei haluakaan rusketusta vai kohdata rohkeasti moinen tilanneja pyrkiä pitämään pokkansa.Vaatteet pois ja suihkurusketuskoppiin. Hetken mietin, että pitäiskö jättää ne tissiliivit, mutten kylläkään halunnut rajoja minnekään, joten kaikki pois vaan ( tai siis jätin alkkarit ;D ). Siveellisesti seisoin selkä mieheen päin, kun vihjasin miehelle olevani valmis. Kyselin, että aloitettaisko selästä? Mies; "ei. aloitetaan edestä. kädet alas". Muutoin ihan normikäytäntö. Ainut yllätys oli, että mies toimi sieläl suihkuruskettajana, mutta olenpas taas hieman fiksumpi näissä asioissa. Näin jälkeen päin ehkä hieman hihityttää moinen alkushokki; ollaanhan me kuitenkin vaan ihmisiä. Alastomia sellaisia vaatteiden alla.

Rusketuksen jälkeen annettiin hetki kuivua ja lähdin omille teilleni. Kaikki hoitui asiallisesti, helposti ja hyvin. Nyt on bruuna iholla ja tän päivän pitää sen antaa vaikuttaa (ei saa hikoilla, ei läträtä vedellä, eikä hinkata joka paikkaa) ja huomenaamulla suihkuun.

Mulle laitettiin vaaleampi väri, mut nyt tää näytää kyl aika ruskeelta (vasta huomenna lopputuloksen todellisuuden näkee kunnolla). Nyt vaan yritän olla hikoilematta ja mietin, voisinko mennä tädin ja serkun kanssa Tampereen Pikkukakkosen leikkipuistoon varjoon istuskeleen niin, ettei tää rusketus ala valuileen pois iholta.

3 kommenttia:

 1. EIHYVÄÄPÄIVÄÄ taas sun touhujas :/ .....äiti täällä :/

  VastaaPoista
 2. Moikka, Kuinka tasainen ja tumma rusketus tuli ja kauan kesti hyvänä ? Osaatko sanoa kuinka hyvin suihkurusketus kestää uimista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasaisuu riippuu paljon susta ja tekijästä. Tasaisimman rusketuksen saat, kun muistat kuoria ja kosteuttaa ihoasi muutoinkin ahkerasti ja varsinkin ennen suihkurusketusta. Juuri ennen rusketusta kannattaa kuitenkin puhdistaa kaikki rasvat iholta, ettei rasvat "hylji" väriä iholle. Rusketuksen tummuusastetta voi säädellä: usein on n.3 eri väripulloa, joista tehdään juuri sun tavotteita tavoitteleva väri. Myös tekijässä on iso vaikutus värin tasaisuuteen: toisissa paikoissa oon saanut tosi läikikkään rusketuksen, mut useimmiten hyvän ja tasaisen. Aina huonosta palvelusta ja epätasaisesta rusketuksesta kannattaa tehdä reklamaatio suihkurusketuspaikkaan, jolloin saat korjailut ilmaiseksin (useimmiten ainakin). Ekaan 24h ei saa mitenkään läträtä vedellä: ei sateessa, ei pestä käsiä, ei hikoilla! Muutoin rusketus valuu. 24h jälkeen kannattaa käydä suihkussa, poistamassa ylimääräiset rusketuksen rippeet, jolloin näkee todellisen rusketuksen. Suihkun jälkeen ei kannata hangata pyyhkeellä ihoa ja rusketusta, mutta kosteutus on erinomaisen tärkeää ylläpitämään kaunista, tasaista rusketusta.
   Rusketus kestää noin viikon, hieman enemmän, riippuen sinusta itsestään. Mitä enemmän peseydyt ja hankaat (pyyhkeet, kuorintakintaat, ym), sitä enemmän rusketusta lähtee, eikä pysy tasaisena. Myös hyvä kosteutus ja kevyesti päivettävät tuotteet lisäävät rusketuksen kestoa ja tasaisuutta. Rusketus kestää hyvin uimista, mutta jos haluat pitkäaikaisen rusketuksen, joudut varmaan jokapäiväisen pulikoinnin jälkeen lisämään kevyestipäivettäviä tuotteita iholle. Auttoko?

   Poista