sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Juhlamekkoja kaapin uumenista

Elikkäs tänään katsastin vaatekaappini uumeniin etsien kesäjuhliin mekkoa. Etsitään nyt siis sitten mekkoa, mikä menee niin synttäreille, häihin kun ristiäisiinkin. Vyö on vaan osviittaa antava, enkä varmastikaan aijo laittaa rikkinäisiä harmaita legginsejä juhla-asuuni tai pipoa (bad hariday) (vinkvink nipottajat). Tässä kuitenkin parhaimmat(?).

1) Selectedin värikäs mekko. Musta tää on todella kesäinen, mutta samalla hyvin arkinen mekko.
2) Vilan PUF-mekko. Ihan kiva. Vanha, ja jotenkin tylsä. Puf.
 3) Seppälän kukkamekko. Oon kauan aikonut syöstää tän mekon kirppikselle, mut en oo raaskinut. Nyt tää passais hyvin kesän menoihin ja meininkeihin.
4) Forever21:sen mekko? (paita). Ei tää oikein mee juhlaan, vaikka kuinka haluais. Taidan enemmänkin laittaa tän tyköistuvan hameen kanssa huomenna Hämeenlinnaa-reissulle.5)  Seppälän ruusumekko. Tääkin on musta vähän liian arkinen. Tai oon arkena tätä käyttänytkin.
6) Hennesin esiintymisasu, jota maaliskuussa käytin hää-keikalla. Mekko on jotenkin "valahtanut" ja siksi se tarvits pientä lift uppia (varsinkin jos otan sen juhlakäyttöön nyt kesäksi).7)  Mangon musta halkiomekko. Todella kiva, muttei yhtään kesäjuhla-fiilismekko. Diggaan sikana olkatoppauksista (näkyykö ne) ja tosta pienestä halkiosta! Mut jotenkin ei nappaa kesämekoksi.8) Sininen usa-mekko. Itseasiassa tääkin on jo out listalta. Tähän kuulu sisälle toppi, mikä estää turhat läpinäkyyvyydet, mut leikkasin sen pois (i`m almost naked!). Mut tää on jotenkin huonolaatuinen mekko, kun oon joutunut paikkaileen tätä melkoisesti. Tää mekko ei oo myöskään kiva takaa ollenkaan, joten taitaa mennä takas kaappiin.
9) Vilan pikkumusta. BOORING! Ja tää on sellanen nättimekko, eli kun alat riehuun Teresanlailla, niin mekko kääntyilee ja vääntyilee menon mukana ja pian huomaan, että mekko on väärin päin ylläs. Jej.
10) Seppälän harmaa pitsinen mekko, joka mun mielestä on NIIN pikkujoulumekko (ehkä siksikin, että oon kyseistä mekkoa pitänyt paljon viime pikkujoulukautena). Maha on tässäkin niin syötävän hyvä, että ihan hihityttää...(ironiaa).11) Hennesin musta nukkemekko. Oikein simppeli. Tällaisen mekon kanssa vois leikkiä esmes kaulakorulla (joku törkeen iso ja massiivinen).
12) Maximekko hennesistä. Tää on kans mun mielestä enemmänkin pikkujoulumekko, kun kesämekko, mut olkoon.
13)  Targetin yksiolkaiminen musta mekko. Tää on kans enemmän bile- ja arkimekko kun juhlamekko. Ja vähän lösähtänyt käytössä. Muutoin erittäin kiva :)
14) Selectedin raitamekko. Tänkin ostin enemmänkin arkikäyttöön ja kesällä tää onkin ollut ahkerassa käytössä, mut toisaalta passais myös kivasti rentoihin kesäjuhliin asustettuna.
15) Ginan tuunattu mekko. I love this! Tässä oli röyhelö yläosa, mut leikkasin sen pois. Nyt itseasiassa ajattelin,et leikkaan noi "olkaimetkin" pois ja teen ite paksusta narusta siihen uudet olkaimet, ettei toi oo tollaseta saksitun näköistä. Tää on kuitenkin melko tuhti mekko, etten tiedä viihtyisinkö kesäjuhlissa moisessa mekossa, ainakaan vielä. Ehkä -2kg jälkeen paremmin :)

kuten kuvasta huomaa, jalat puutui  ja korkkarit vaihtuivat crocseihin. khihi.
16) VeroModan sinen röyhelö. Tää kuuluu taas kastiin; pikkujoulumekot.17) Ginan musta hulmuavamekko. Tääkin jälleen kerran kuuluu näihin "pikkujoulun bilemekkoihin" (monissakohan pikkujouluissa mä viime talvena oon ollut?). Todella kiva ja tän vois samalailla kaikkien perus mustien mekkojen kanssa asustaa isoilla koruilla tai räikeillä huulipunilla halutessaan.18) Hulluttelua.

hennesin IHANA mekko.
... vai Michael Korsin paljetti härpäke?Janin ja mun lempparit nro 2,3 ja 11.

2 kommenttia:

  1. viimenen todella kaunis :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tarkoitatko michael korssin ruosteen väristä paljetti mekkoa? ostatko? ;)

      Poista