keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Pilvisestä säästä kuumaan kesäpäivään

Tänään oli just otsikon mukainen omalla tavalla ärsyttävä päivä. Yövyn rakkaan serkun ja tädin luona ja aamulla sain viedä heidän koiransa aamukakalle. Tykkään kovin ideasta käytännössä, että heti herätessä painutaan raikkaaseen ulkoilmaan, mut paperilla ja mietteissä tietenkin haluais mielummin jäädä maleksiin sängyn pohjalle.
Mutta siis reippaana lähdin tallusteleen koiruuden kanssa aamulenkille pilviseen synkkään säähän.

Siitä sitten puolenpäivän aikoihin lähdettiin tädin kanssa kaupungille (ulkona samalainen synkkä sää) ja pakkasin mukaan takkia, kaulaliinaa ja sateenvarjon, jotta oon sit varautunut kun rysähtää. Ei, ei rysähtänyt. Aurinko alko pilkottaan ja nyt se paistaa melkein siniseltä taivaalta tuutin täydeltä. Meikäläinen kassialmana raijasin jo muutoin lady like monta tonnia kamaa kassissa + nää kaikki säävarustautumiset + ostokset. NÖY! mulla oli KUUMA!

Noh, ehkä ensi kerralla. Zarasta ostamani tekonahkalaukku on i-h-a-n-a, muttei sovellu tollaseen kaupunkiseikkailuun, et kassi täynnä kamaa ja huono kantaa olalla (pelkään, et ton muovilaukun olkahihna pamahtaa liiasta painosta poikki.. tai siltä se meinaa vaikuttaa, varsinkin tänään). Tossa käsivarella kantaen kipeytyy kaikki paikat, kun laukussa niin paljon kamaa.
Käytiin siis kiertään taas koko Tampere, herran jumala! Noh, tulipa kullutettu muutama sata kaloria (u wish) siinä "lenkkeiltäessä". Illemmalla tars silti jaksaa raahautua pitkästä aikaa salille/combattiin.

Mukaan keskustasta ei lähtenyt ko periaatteessa peruskamaa; buranaa (tragus särkee edelleen ;( ), hammasharja (oon reissannut niin paljon,et unohdin hammasharjani jonnekin. en tiedä minne), Nivean öljytöntä rasvaa, kuorintamömmö ja kevyesti ruskettava (huomenna suihkurusketukseen), sukkahousuja (juhliin), sheivivaahto (i`m gonna be smooth) ja smoky eyes- sivellin paketti.Tota sivellin pakettia oon pyörritelly jo jonkin aikaa kätösissäni. En oo tykännyt koskaan Cailapin tuotteista (en koruista tai siveltimistä), joten mulla oli tietyt ennakkoluulot jo valmiiks. Kuitenkin moni on moista pakettia mm. blogeissaan kehunut ja kun katsahdin Sokoksen meikkisivellin valikoiman hintaluokkaa, jäi tää käteen. 3 sivellintä 20e, not bad. Kun taas esmes Raili Hulkkosen siveltimet maksaa 1kpl sen 20e minimissään (mut on ne NIIN hyviäkn). Päätin siis tesmailla. Halusin toisen häivytyssiveltimen, jota pidän koko ajan puhtaana (en siis sillä lisäile väriä, ym). Mut mukaan tuli myös tollanen pienempi vinosivellin, jota odotan innolla kokeilevan silmämeikin kanssa. Joo, ehkä kokeilen eka ja sit vasta analysoin ostokseni.

Käytiin Radiossa myös. Paljon oli kamaa, mutta ainakin iltapäivän aikoihin kaikki parhaat oli jo hävinnyt. Kauheen ylihinnoiteltua tavaraa löytyi mielin määrin. Mukaan kuitenkin tarttui nahkalaukku ja hennesin legginsit, jotka vahvempaa kangasta + kultaiset vetoketjut nilkoissa.Yht. 7e.

Nyt savustetaan kalaa, venataan Kira töistä ja mä yritän inspiroitua Fressille lähdöstä. just.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti