keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kuinka käyttää meikkivoide loppuun saakka...

Mun lemppari meikkivoide on ihan takuuvarmasti Diorin Forever voide. Kallis, mutta hintansa värti ja kestää törkeen kauan (kun voidetta ei oikeesti tarvi ottaa kun pieni nokare koko kasvoille).

Mutta koska purkki on lasia (kaikkin kalliiden merkkien pullot on lasia, jotta aine sisällä kestää kauemmin eikä hävitä hyviä ainesosiaan), eikä sitä tällöin voi saksilla leikata kahtia ja kaapia viimeisiäkin voiteita käyttöön (purkkien pohjalle vielä loputtuaan jää törkeen paljon käyttökamaa).Kuinka tomera Teresa sitten toimii; vasara, muovipussi ja lasinen meikkivoidepurkki.

Purkki pussin sisälle vähentääksemme sotukua.

Oon tehnyt tän kaksi kertaa. Ekalla kerralla sain vasaroitua tuota muoviosaa sen verran, että se pelkästään lähti rikkomatta pahemmin ollenkaan itse lasia. Nyt kävi toisin.Sain kuitenkin muutamat voiteet tuolta itselleni, piti vaan olla tarkkana ettei ottanut vahingossakaan lasin sirpaleita messiin. Meikkivoiteen voi sit säilöä johonkin vanhaan, puhtaaseen purnukkaan, jos ei heti käytä.

Ostin nyt uuden Diorin ja voin vaan suositella!
Meikki tutoriaaleja tsiikailessani innostuin itsekin tekeen huvikseni illan pääteeksi itselleni meikin. Eipä tästä mikään kovin ihmeellinen tai liian kiva tullut (mielessä oli muunlainen meikki), mut sainpa kokeilla muutamia vanhoja tuotteita ja mixailla niitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti