torstai 26. huhtikuuta 2012

1. karppipäivä

Nyt on siis ensimmäin wannabe- karppipäivä takana. Tossa en ollut varautunut kunnolla päivään, joten laulureeneihin lähtiessäni heitin evääksi mukaan omenan.

keskivertoinen omena 200g ;
68 kcal
0,4g P
14g H
0,6g R

Eli hiilareita tuli rutkasti. Hedelmäthän karppauksessa jätetään hedelmäsokerin ja hiilareiden vuoksi pois kokonaan. Mut en mä nyt jättänyt tota yhtä omenaa mädäntyyn tai heittänyt roskiin sen takia,et päätin aloittaa karppauksen. Nyt vaan en osta itselleni hedelmiä. Pitää siis keksiä muuta naposteltavaa ja evääksi sopivaa.En ala kertoo kaikkia karppipäiväni sapuskoita, mut nyt oon niin innoissani tsiikaillut kalorilaskurin lukemia ja grammoja,et taidan teitäkin hieman valaista karppiruokavaliollani.

aamupala; 2 kananmunaa, 3 viipaletta pekoni ja kourallinen pinaattia, 2 kuppia teetä + 2kpl CLA-pilsua

lounas; 150g tonnialaa vedessä, kourallinen pinaattia, porkkanamuussia (sis. porkkanaa, oliiviöljyä, kananmunaa ja suolaa) ja 100g raejuustoa + 2kpl CLA- pilsua.

välipala; kokonainen avokado suolalla, omena, kahvi maidolla ja stripped battery

iltapala; kanamuna paistettuna, 8 viipaletta Siluetti- meetvurstia, 125g ehrmann- maitorahkaa 200g vähäkalorista mustikkakeittoa ja 2 kuppia teetä.

Koko päivän ravintoarvot;
1452 kcal
120g proteiinia
43g hiilareita
88g rasvaa
540g kasviksia
22g kuituja.

Vettä juon pääsääntöisesti jano- ja ruokajuomana, mutten ole ainakaan vielä intoutunut kuitenkaan sitä merkkaan kalorilaskuriin. Pääasiassa pitäis juoda sen 2litraa, mut toi määrä ainakin mulla ailahtelee riippuen päivästä. Koko ajan kuitenkin pyrin pitään vesipulloa mukanani.Huomiseksi vois kehitellä karppipastaa tai karppitortilloja, mums! Ja huomenna voisin Ideaparkista käydä kyseleen noita ketoositikkuja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti