torstai 19. huhtikuuta 2012

Kalajoen särkkä ja matka Tampereelle

Eilen sitten lähdettiin extemporee tyttöjen kaa opiskelijapirskeisiin Kalajoelle. Särkkä-nimisessä paikassa sai bailata rannekkeen kanssa (aikuisten huvipuisto). Bussikuljetus sinne ja takas + sisäänpääsy 15e, not bad.
Bussimatka taittui nopeasti nesteytyksen ja höpöttelyjen merkeissä (about 40min). Itse Särkkä oli jännä ja outo. Se on joku vanha tanssipaikka, ja siltä se näyttikin. Koko paikka oli jumahtanut 80- luvulle,myös hajuineen päivineen ! Mut ei se menoa haitannut ;) käytiin laulaan karaokea, juotion skumppaa ja tanssittiin. Oli hullun hauskaa.

Klo03.45 lähti bussi takaisin kokkolaan, mut meille tuli kaamee nälkä n. Tunti ennen lähtöä. Paikassa oli joku makkarakioski,muttei se ollu auki. Lähin paikka, joka oli auki olo Shell ja se oli 8km päässä meidän olinpaikasta. Eikun taksi alle ja Shellille. Ostettiin sieltä ihan hulluna safkaa :D mie jonkun leivän ja pizzan ja daim- patukoita (WTF) ja kaveri mm. Lihapulla- annoksen, litran maitoa ja tucceja :DD

Safka helpotti hetkeksi, mut hyi yök kun join liikaa!! Jani pelastoi mut ja haki mut asemalta n. Klo 05 aikaa aamuyöstä himaan. Miettikää kuinka ihana mies mulla on!! <333 janikin sano,ettei oo hetkeen nähnyt mua niin humalassa... oho.
Ja olo oli sen mukainen aamulla,yök. Mut nyt elämä alkaa taas helpottaa ( kiitos hiilareiden ja stripped batteryn).

Istun junassa matkalla Tampereelle kiralle ja kirsille,jee!
Oli taas ehkä maailman nopein pakkaus-sessio. Seisoin viel klo15.05 suihkussa. Sen jälkeen laitoin viel kasvonaamion vaikuttaan kasvoille ja aloin hulluna laittaan itteäni ja pakkaan. Ei siinä muutoin mitään, mut piti miettiä taas niin monet pakkailut,kun piti funtsia mitä tarvitsen vappuna,pääsykokeissa, opparia varten ja siskon lapsen ristiäisiin. Meinas iskee paniikki ja mietinkin et menisin vasta myöhäisemmällä junalla. Mut kivempi treellä olla ihmisten aikoihin ja vois vaikka kiran kaa käydä illalla lenkillä.

3 kommenttia:

  1. En tiedä eikö mun kommentti tullu vai unohdinko julkasta sen, mutta olisin vaan halunnu kysyä voiko sun blogia seurata Blogilistan kautta?

    VastaaPoista
  2. tuli edellinen kommentti perille, en vaan kerennyt vilä reakoimaan siihen kon oon niin käsi näissä jutuissa, sorry :)

    VastaaPoista