maanantai 16. huhtikuuta 2012

pekoniherkkusienet ja mittauspäivä

Mittailen itseni kahden viikon välein,et näen mahdollisen muutoksen kehossani. Aloitin tammikuun puolessa välissä tsiikaileen syömiänikaloreita ja liikkumaan enemmän.
Perjantaina oli seuraava mittauspäivä, mut koska olin silloin menossa muualla mittasin itseni tänään. Tässä muutokset 6.1.2012-16.4.2012 aikaväliltä;

vas.käsi allien kohdalta; - 2cm
oik.käsi allien kohdalta; - 1cm
rintojen päältä; - 7cm
rintojen alta; - 5cm
maha (paksuin kohta); - 11cm
peppu (1.kerran mitattu vasta maaliskuun alussa); - 3cm
oik.reisi; - 6,5cm
vas.reisi; - 6,5cm
oik.pohje; - 3cm
vas.pohje; - 2,5cm
paino; - 8,3kg

Näillä mennään eteenpäin. Me happy.Tänään en jaksanut mennä kauppaan koulun ont-ohjauksen jälkeen, joten keksin pyrkiä syömään pakastetta hiljalleen tyhjäksi, kun kesäkuussa lopullinen muutto pois täältä. Sulatin pakasteesta herkkusienet, laitoin niihin about 1 tl violan 13% valkosipulituorejuustoa ja kiedoin pekoonia ympärille ja uuniin. Parempi olis ollut tehdä tää tuoreisiin herkkusieniin ja käyttää kunnon juustoja, eikä mitään tuorejuustoa, joka valahti heti uuniin päästyään pellille poreileen ja tummuun. Yllätyin kuitenkin, kuinka maistuvia niistä tuli!

Nyt oon tän aamupäivän väsännyt opparia, mikä alkaa tuskastuttaan mua tosissaan. Ihan ärsyttää moinen teos. Mutta kyllä täältä valmistutaan ja pois päästään. Sit voinkin hakea seuraaviin opiskelupaikkoihin, sillä;Kohta jouksen opiskelijakunnan mahdolliseen kokoukseen ja sieltä kattoon kaverin ohjaamaa näytelmää :))) Illalla jos viel puhtia ja energiaa riittää, meen bodycombattiin.

2 kommenttia: