lauantai 28. huhtikuuta 2012

Karppisafkaa

Tää karppailu ja hiilarien kyttäily on kyllä melkoista energiaa vievää hommaa. Kai tähänkin sit tottuu, ja hiljallene alkaa jo muistaan, mitä voi syödä ja kuinka paljon ilman et homma kusee.


Eilen kävin illalla viimeisillä kaupan oloaikaminuuteilla ostoksilla, enkä ostanut ittelleni oikein mitään. Mulla oli muistikuva,et himassa olis kananmunia ja muuta vhh- sapuskaa. Joo, ei ollut. Koko illan sitten vedin metukkaa ja juustoviipailet vuorotellen, kunnes kalorit täynnä. Meni muuten maku noihinkin emmeisiin sitten hetkeen...

Ginasta upee neon värinen mekko!


mut tyhmä kiinnitys, kun ei millään pysynyt kii :(

Tänään heti herätyyä ampaistiin puoliunessa Janin kaa Hämeenlinnaan kauppaan ja sieltä lähtikin mukaan aimoannos protskua. Aamupala skipattiin ja siirryttiin suoraan lounaaseen, kuhan päästiin kaupasta himaan.

Tämän päivän sapuska sisälsi 150g fetaa (hiilareita n. 0,2g/100g), broileria, creme fraichea mausteilla ja kesäkurpitsapastaa.Eilinen sapuska tallentui myös iphonelle, joten sekin tässä; 2 makkarapihviä, raejuustoa ja salaattia.Ketosticksejä en tänäänkään saanu ostettua, kun kauppareissun jälkeen oli niin kova nälkä ja himana piti päästä nopeesti. Mut huomenna käväsen Ideaparkissa kyseleen samalla kun käyn lunastaan yhden Kicksin huulipunani sieltä.
Mut nyt laitoin laskuriinkin arvot kohdilleen; 92g proteiineja, 18-20g hiilareita, 114g rasvaa ja 1469 kaloria (-400 kalorin vajeella mun normikulutuksesta). Näillä mennään ja tsiikaillaan.

Äsken tuijotin nettitv:stä Viidakon tähtöset savinaamio naamalla ja lakkailin kynnet uuteen uskoon. Kohta juoksen kofeiinin siivittämänä (se yks kuppi per päivä ;D )suihkuun ja laittautuun, sillä klo19 mennään Tampereen Ylioppilasteatterille kahtoon Nevermindia! Jej!------------------------------

ÄHKY! Tai ei, ähky on väärä sana. Ei oo turvotusta eikä ähkyä, mutta kun sellanen olo, ettei menis kyllä yhtään sapuskaa enää sisään. Kuitenkin pakotan itteni syömään kaikki noi kalorit, joten äsken väänsi aterian nro2 päivälle. Ateria onneks oli pienehkö ja sain veden kanssa syötyä sen helposti. Sapuska itsessään oli todella hyvänmakuinen, mut kun on täynnä, niin on täynnä.

Ateria nro2; 4 siivua Aterian ylikypsääkinkkua viipaloituna, fetaa (edelliseltä ateralta jäi hieman) ja creme fraichea n.50g  + muutama persilijan lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti